Descoperă și tu fabrica Pamirco și tot ceea ce îți poate oferi!

14 decembrie 2022
Autor:
IzzyReduceri

            În acest articol ne dorim să-ți venim în ajutor cu o recomandare de fabrică producătoare de traverse de cale ferată. este vorba despre fabrica pamirco mănăștiur și despre traversele de cale ferată produse de ei. Atunci când alegi o firmă producătoare de traverse de cale ferată este absolut necesar să ții cont de anumite aspecte importante. calitatea produselor, promptitudinea serviciilor și comunicarea cu clienții sunt unele dintre cele mai importante criterii. Așadar, rămâi alături de noi și descoperă tot ceea ce îți poate oferi această fabrică producătoare de railway sleepers.

Informații importante despre fabrica Pamirco

            Înainte de a alege fabrica alături de care vrei să colaborezi, este important să cunoști cât mai multe detalii despre produsele care sunt fabricate, calitatea acestora, prețul, durata de producție și orice alte detalii care te ar putea ajuta. Aceasta fabrica prelucrează lemnul de esență tare, mai exact lemnul de fag și de stejar.

            Fabrica Pamirco Mănăștiur continuă tradiția fostei fabrici de cherestea din localitatea omonimă din județul Timiș. pe lângă traversele de cale ferată la această companie vei găsi și alte produse lemnoase utilizate în industria de construcții sau în industria mobilieră.

            Iată ce găsești la această fabrică:

 • traverse de cale ferată standard sau clasice - destinate ecartamentului clasic de 1435 mm, utilizate în majoritatea țărilor.
 • traverse de cale ferata utilizate la încrucișări / schimburi / macazuri
 • traverse de cale ferată pentru ecartamentul îngust - acest ecartament fiind cuprins între 700 mm și 1200 mm
 • panouri asamblate
 • cherestea tivită
 • cherestea netivită.

Impregnarea, aburirea și uscare artificială - 3 procese esențiale

            între materia primă și produsul final există un drum lung. acest drum este reprezentat de procesul de prelucrare al lemnului și poate fi constituit din mai multe etape și din mai multe procese. lemnul de esență tare de la fabrica pamirco trece prin mai multe procese, printre care 3 dintre ele sunt absolut esențiale pentru a conferi calitatea necesară produsului final.

 1. Impregnarea este primul proces important care trebuie amintit. Acest proces presupune introducerea prin presiune în interiorul lemnului a unei substanțe numite creozot de huilă. Acest creozot de huilă trebuie manevrat cu mare atenție, putând fi foarte toxic dacă este utilizat greșit. Tocmai din acest motiv, acest proces poate fi executat doar de către persoane autorizate.
 2. Uscarea artificială este un proces mult mai rapid comparativ cu uscarea naturală, fiind și mult mai sigur datorită mediului controlat din punct de vedere a temperaturii și umidității. Este alegerea perfectă pentru a putea îndeplini o capacitate mare de producție.
 3. Aburirea este cel de al 3-lea proces important. Acesta are loc într-un mediu foarte bine controlat și are rolul de a conferi flexibilitate lemnului pentru ca acesta să fie modelat în forma dorită.

Pamirco - o fabrică de renume internațional

            De-a lungul anilor această fabrică și-a câștigat un renume internațional. Acest lucru a fost posibil datorită calității produselor și a promptitudinii serviciilor pe care le prestează. În prezent fabrica se bucură de nenumărați clienți atât din țara noastră, cât și din străinătate. Un aspect important în recunoașterea internațională a acestei fabrici a fost reprezentat de certificările necesare producției de traverse de cale ferată.

            Aceste certificări atestă capacitatea fabricii de a produce traverse de cale ferată omologate la nivel internațional. Ele sunt următoarele:

 • Autorizaţia de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” , dar şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”;
 • Certificatul de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – ”Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată”.
 • Certificatele: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008;
 • Certificat de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii – pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”.

Așadar, acum știi și tu că poți avea încredere în produsele și serviciile oferite de această fabrică.

Ce mai aștepți? Contactează și tu fabrica Pamirco!

            Acum că ți-am prezentat mai multe detalii despre această fabrică și despre serviciile pe care le prestează, te invităm să le vizitezi site-ul pentru a afla mai multe informații. Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea unor produse sau dorești să afli prețurile acestora, te invităm să-i contactezi prin intermediul modalităților de contact prezente pe web site-ul acestora.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram