Descopera principalele avantaje ale benzilor dublu adezive

21 mai 2019
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Oferta de benzi adezive de pe piata este foarte diversificata si de foarte multe ori a alege exact acel model care sa iti aduca cele mai multe beneficii pentru ceea ce ai nevoie este destul de dificil. Tocmai de aceea este important sa alegi acel tip de banda adeziva care sa iti ofere cele mai multe avantaje, iar aici vorbim despre banda dublu adeziva. Exista mai multe avantaje de care poti sa te bucuri atunci cand alegi sa utilizezi o banda dublu adeziva indiferent de domeniul in care activezi, iar cele mai importante astfel de avantaje se refera la urmatoarele aspecte:

Gradul de aderenta

Principala calitate a unei benzi adezive trebuie sa fie aderenta, aceasta calitate fiind extrem de importanta pentru a obtine rezultatele dorite. In cazul benzilor dublu adezive gradul de aderenta este foarte ridicat si de cele mai multe ori o banda dublu adeziva se lipeste instant la contactul cu suprafata pe care este aplicata. Nu este necesar un timp indelungat pentru ca acest tip de banda adeziva sa se lipeasca, iar lipirea are o rezistenta foarte mare in timp.

Flexibilitatea sporita

Datorita faptului ca banda dublu adeziva este dispusa sub forma de role face ca aceasta sa fie foarte usor de aplicat pe orice suprafata, oferindu-i astfel o flexibilitate sporita in diverse utilizari. Astfel, fie ca ai nevoie de banda dublu adeziva pentru suprafete de metal, de lemn, de plastic sau de carton, datorita flexibilitatii sale aceasta ofera rezultatele dorite.

Usurinta manevrarii

Fiind dispusa pe un suport de carton, orice banda dublu adeziva este extrem de usor de manevrat indiferent de domeniul in care urmeaza sa o folosesti. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa desfaci de pe suportul de carton exact suprafata de banda de care ai nevoie si sa o aplici pe materialul dorit. Ulterior, dupa ce s-a lipit urmeaza sa fie desfacuta si folia ce acopera cea de-a doua parte.

Pret accesibil

Un alt mare avantaj pe care il ofera astfel de benzi dublu adezive se refera la pretul foarte accesibil pentru orice buzunar. Prin urmare, atunci cand cauti un material extrem de eficient pentru lipirea diverselor suprafete, care sa reziste in timp si care sa fie la un pret accesibil alege astfel de benzi dublu adezive. Te vei bucura in acelasi timp de calitate foarte buna, de aplicabilitate pe diverse materiale si de costuri reduse.

Daca aceste avantaje pe care le poti regasi atunci cand alegi banda dublu adeziva pentru proiectele tale te-au convins ca aceasta este cea mai alegere, atunci te asteptam sa apelezi cu incredere la Alesys.ro. Aceasta firma este specializata in comercializarea de benzi adezive de diferite tipuri si pentru diferite utilizari, iar banda dublu adeziva se gaseste desigur in oferta celor de la Alesys.ro.

Avand o experienta de peste 15 ani in comercializarea de benzi adezive, cei de la Alesys.ro ofera profesionalism in servicii de consultanta si calitate superioara pentru toate produsele. Pentru orice nelamurire cu privire la aplicabilitatea benzilor adezive comercializate de catre Alesys.ro te asteptam sa ne contactezi telefonic sau folosind formularul de contact de pe site-ul nostru, accesand www.alesys.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram