Descopera cele mai populare modele de lentile de contact torice destinate tratarii astigmatismului

Se apropiem, cu pasi repezi, de inceputul sezonului estival! Vremea tot mai calda ne imbie sa petrecem cat mai multe ore in aer liber si sa dedicam timp activitatilor recreative. Insa, anotimpul cald vine la pachet cu intreaga pleiada de efecte nedorite ale radiatiilor solare, de actiunea carora medicii ne sfatuiesc sa ne protejam ochii.

Astigmatismul este una dintre cele mai grave afectiuni oftalmologice, cu incidenta crescuta indeosebi in randul tinerilor. In cazul persoanelor astigmatice, purtarea ochelarilor poate deveni, de foarte multe ori, incorfortabila! In aceste conditii, lentilele de contact torice se doresc a fi inlocuitorul preferat al pacientilor care urmaresc o vedere perfecta si estomparea progresarii rapide a acestei deficiente vizuale numite astigmatism.

Prezentam, asadar, pe scurt, cele mai populare modele de lentile de contact torice comercializate de catre clinicile oftalmologice si magazinele online autorizate:

Acuvue Oasys for Astigmatism

Este o gama de lentile de contact torice performanta, care integeaza perfect tehnologia HydraClear Plus, materialul hidrofil senofilcon A, asigurand, in plus, o excelenta bariera protectoare contra radiatiilor UVA si UVB. Printre avantajele oferite de catre sortimentul de lentile de contact torice Acuvue Oasys for Astigmatism se numara:

  • hidratarea excelenta a ochilor (materialul retine o cantitate de apa de 38%);
  • favorizarea perceptiei unor imagini de o claritate impecabila:
  • posibilitatea de a le utilza, timp de o saptamana, chiar si pe timpul noptii;
  • protectie solara eficienta, la cote maxime (96-99%);
  • previn actiunea agresiva a factorilor alergeni

Pentru pacientii care vizeaza un sortiment de lentile de contact torice cu o textura moale, o hidratare mai intensa, Johnson&Johnson a lansat versiunea imbunatatita de lentile de contact torice Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism, o combinatie perfecta de hidratare si prospetime, gratie imbinarii a doua tehnologii ultra-moderne; Lacreon si etafilcon, ambele contribuind la prvenirea aparitiei iritatiilor oculare.

Air Optix for Astigmatism

Odata cu trecerea timpului, largirea ariei de inventii din domeniul oftalmologic a permis dezvoltarea unor sortimente de lentile de contact torice imbunatatite, care sa oxigeneze corneea si sa favorizeze o mai buna hidratare a ochilor. In acest fel, Cooper Vision a lansat si pe piata din Romania, prin intermediul Optilen.ro, gama de lentile de contact torice Air Optix for Astigmatism, un model de accesorii oftalmologice cu inlocuire lunara, care redefinesc confortul in timpul purtarii. Gratie acestora, persoanele astigmatice vor renunta nult mai usor la utilizarea ochelarilor de vedere! Cu eficienta clinica dovedita in tratarea astigmatismului, aceste lentile previn iritatia si uscaciunea oculara!

PureVision Toric si PureVision 2HD for Astigmatism

Sunt doua sortimente de lentile de contact torice, apartinand producatorului Bausch&Lomb, ce au castigat masiv in popularitate in ultimii ani. Cu un design asferic extrem de subtire, sunt ideale in special atunci se efectueaza miscari bruste ale capului, intrucat au capacitatea de a se plia rapid comturului anatomic al ochiului. Pentru redarea unor imagini excente la nivel high definition, Optilen va recomada sa incercati si noile modele de lentile de contact torice PureVision 2HD for Astigmatism, cea mai noua generatie de accesorii destinate persoanelor astigmatice, realizate din material balafilcon A, cu renumit pentru puterea sa incredibila de retentie a apei.

Asadar, a sosit momentul sa profitati din plin de pe urma avantajelor sezonului cald si sa incercati o transformare radicala a ceea ce inseamna perceptia corecta a obiectelor din mediul inconjurator! Acum este clipa in care aveti posibilitatea de a achizitiona o noua pereche de lentile de contact torice cu adevarat performanta!