Descoperă ce înseamnă adevărata calitate alături de experții Pamirco

23 martie 2023
Autor:
IzzyReduceri

Cel mai frumos lucru din această lume este continuarea unei tradiții vechi de o grămadă de timp. Vorbim de minunata acțiune de prelucrare a lemnului, o tradiție care a luat naștere în anul 1902 datorită fabricii de cherestea din Mănăștiur. Acest lucru a fost preluat în urmă cu 15 ani de Pamirco, a fost modernizat, îmbunătățit și adus în fața dumneavoastră. Noi suntem Pamirco, o companie specializată în prelucrarea și rindeluirea cu impregnarea lemnului.

Colaborăm cu peste 10 țări diferite și transmitem tradiția aceasta mai departe cu mândrie. Acestea sunt țările noastre colaboratoare:

 1. Egipt
 2. Turcia
 3. Serbia
 4. România
 5. Ungaria
 6. Slovenia
 7. Germania
 8. Olanda
 9. Belgia
 10. Anglia
 11. Japonia

Dorești să afli mai multe despre tot ce înseamnă traverse de cale ferată? Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi sau să ne faci o vizită pe site. Suntem nerăbdători să îți răspundem tuturor întrebărilor și provocărilor tale!

Serviciile cele mai bune de prelucrare a lemnului se găsesc doar la Pamirco

De ce spunem că cele mai bune servicii de prelucrare a lemnulu23i se găsesc la Pamirco? Ei bine, iată o mică statistică făcută de echipa noastră:

 1. 529701 railway sleepers
 2. 238167 panouri
 3. 342861 cherestea

Dacă încă nu ți-ai dat seama, acesta este numărul de produse pe care Pamirco le-a fabricat de-a lungul celor 15 ani de experiență pe care îl are în acest domeniu. Vorbim de o mână de oameni cu un simț practic extraordinar și o dorință puternică de dezvoltare profesională!

Misiunea noastră principală este să oferim doar servicii de primă clasă, deci am ales să ne concentrăm pe mai puțin, dar să oferim doar ce este mai bun. Iată care sunt serviciile pe care echipa noastră de oameni muncitori ți le pune la dispoziție:

 1. Impregnare
 2. Uscare artificială
 3. Aburire

Alături de acestea vine și următoarea listă de produse în fabricarea cărora ne-am specializat de-a lungul anilor:

 1. Traverse de cale ferată normale
 2. Traverse folosite la macazuri și încrucișări
 3. Traverse pentru poduri
 4. Panouri asamblate
 5. Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

Știm că nu multe companii fac astfel de lucruri, însă noi ne-am decis să fim altfel. Din acest motiv, tindem să îți amintim faptul că la cerere îți putem fabrica și diverse elemente care intră în construcția căilor ferate. Suntem siguri că te-am surprins cu asta!

Iată care sunt motivele pentru care noi suntem alegerea celor mai mulți clienți!

Nu este un secret faptul că ne place să muncim cu drag și că încercăm din greu să dăm doar ce este mai bun clienților noștri. Considerăm munca o adevărată pasiune pe care încercăm să o dezvoltăm cu mare plăcere. Pamirco nu este o companie ca oricare alta, iar acest lucru suntem siguri că este destul de ușor de observat.

Iată care sunt câteva dintre multele motive pentru care clienții aleg să colaboreze cu noi:

 1. Lemnul din care fabricăm toate produsele noastre este doar de esență tare (spre exemplu: stejarul). Ce înseamnă acest lucru? Produsele noastre nu se vor uza atât de repede, precum altele care sunt fabricate din lemne de esență slabă.
 2. Echipa noastră muncește zi și noapte pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional. Astfel, vom reuși să îți oferim doar servicii de primă clasă și produse de înaltă calitate.
 3. Fabricăm și componente de cale ferată la cerere, chiar dacă acestea nu sunt trecute în listele de produse.
 4. Numărul de ani de experiență, de produse fabricate de noi și de clienți mulțumiți vorbesc de la sine atunci când vine vorba de serviciile noastre!

Pamirco este o adevărată comoară pentru tradiția prelucrării lemnului!

Pamirco este o echipă de oameni entuziasmați de muncă. Suntem gata să îți acceptăm provocările și să îți oferim ceea ce noi numim servicii de primă clasă. Fie că vorbim de prelucrarea lemnului sau de rindeluirea cu impregnarea acestuia, noi abia așteptăm să colaborăm cu tine!

Unde mai poți găsi o astfel de energie și un astfel de entuziasm? Pentru mai multe detalii despre noi, despre produsele și despre serviciile noastre ne poți face o vizită direct pe site-ul nostru!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram