fbpx

Descopera caminul particular de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae si Alexandru

Atunci când cei vârstnici nu se mai pot descurca independent, au nevoie de asistență medicală permanentă sau pur și simplu își doresc să locuiască într-un spațiu plin de armonie și relaxare, căminul particular Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru este locul perfect. Căminul a fost creat astfel încât toți membrii să se simtă confortabil și în siguranță.

Facilități de 5 stele

Pentru persoanele în vârstă, îngrijirea este principala prioritate. Departe de felul în care un azil de bătrâni este privit, ca rol și funcționalitate, căminul privat Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru își deschide porțile pentru cei care vor să își trăiescă a treia tinerețe într-un mediu modern, plin de armonie, la cele mai înalte standarde. Optati pentru acest camin particular de batrani din Bucuresti. Totodată, serviciile căminului sunt oferite și persoanelor vârstnice sau singure ori celor care se află în perioada de recuperare de după operație.

Principalele servicii și cele mai importante țin de sfera medicală. Căminul de bătrâni pune la dispoziție un personal medical excelent pregătit și instruit, medici, asistente și infirmiere, gata să ofere supraveghere de specialitate non-stop, aplicarea de creme protectoare și pansamente, administrarea tratamentului conform schemei, îngrijire corporală zilnică și ajutor în deplasare, atât în spațiul extern, cât și în interiorul clădirii.

Camerele sunt modern mobilate, bătrânii având la dispoziție și un spațiu de relaxare, cu un televizor LCD, jocuri de societate, precum și un spațiu de socializare și o bibliotecă. În ceea ce privește alimentația, ingredientele sunt mereu proaspete, iar felurile de mâncare pot fi adaptate fiecărui tip de regim alimentar impus de medici. Persoanelor care nu se pot deplasa, mâncarea le va fi adusă la pat.

Rezervări și tarife

Dacă doriți mai multe detalii legate de tarife și cum puteți rezerva un loc în căminul privat, intrați pe pagina online, unde aveți la dispoziție toate informațiile necesare.