Descopera aventurile de senzatie la peste 1000 de metri altitudine cu un ATV de ultima generatie!

15 ianuarie 2018
Autor:
Ori-cine

ATV-ul este poate unicul si senzationalul mijloc prin care poti descoperi si explora cu multa dibacie frumusetile inestimabile ale naturii si traseele necirculate de pe vaile abrupt ale muntilor nostri. Spectacolul montan se asterne in calea noastra, presarat cu multe obstacole, adrenalina, dar si o serie de imagini incredibile, desprinse din povesti si prefigurate, parca, pentru a ne furniza o amintire de neuitat!

Cu ajutorul acestui vehicul, extrem de puternic, poti nivela chiar si cele mai mari damburi care stau in calea celor mai ravnite obiective turistice din zona Carpatilor Meridionali, si nu numai. Mai mult, poti alege sa iti etalezi maiestria si abilitatile de conducator iscusit printr-o sarabanda de drifturi periculoase, dar in acelasi timp incitante, pe alunecoasele drumuri inghetate.

Aventura aceasta, aparent periculoasa si nerecomandata pasionatilor de motoare fara experienta pe drumurile off road, poate fi incununata de succes daca sunt urmate cu strictete instructiunile disponibile in cadrul unui manual de reparatii ATV (ATV repair manual).

O incursiune fascinanta cu ATV-ul pe mealeaguri prahovene si dambovitene!

          Putini dintre aventurosii iubitori ai lumii sporturilor cu motor au avut ocazia de a simti, din plin, senzatiile tari prilejuite de drumurile intortocheate si extrem de valurite de pe meleagurile prahovene si dambovitene. Fascinantele vehicule pe patru roti au dovedit, inca de acum 15 ani, un potential inestimatic, care a ajuns sa fie exploatat din plin nu doar pentru scurtele curse off road, cat mai ales pentru plimbarile rapide pe la o cabana sau un monument istoric unde accesul este ingreunat de drumul greu practicabil.

O zona mai putin exploatata acum 10 ani, dealurile Targovistei si partea damboviteana a Muntilor Bucegi sunt incarcati de obiective turistice de prin rand. Dupa o scurta inspectie a ATV-ului si citirea cu atentie a ghidului furnizat de catre un manual de reparatii ATV (poti da free download la un ATV repair manual de aici: https://www.repair-manuals.eu/cat/atv_and_quad_repair_user_workshop_manuals/ ), suntem pregatiti sa pornim la drum. Plecand de Hotel Pestera, putem inchiria cu usurinta vehiculul vizat si da o “raita” pe la Pestera Dambovicioara. Sa nu uitam sa putem face o scurta incursiune si prin Cheile Zanoagei si in final, sa admiram minunatia peisajului care se etaleaza maiestuos in fata noastra in zona Lacului Bulboci si a Cabanei Padina.

repair-manuals.eu

Pentru amatorii de senzatii tari si drifturi periculoase, traseul reprezinta combustibilul care da un impuls indrituit sa evidentieze farmecul frumusetilor natural intalnite in zona Parcului National Bucegi.

Nu uita de GPS! Acum, noile modele de ATV au incorpotat un sistem GPS ultra performant, care are dibacia de a te scoate din impas in momentele in care orientarea ta are de suferit. Japonezii de la Honda au lansat pe piata primul model de ATV cu GPS incorporat, in timp ce Kawasaki a fost primul ATV cu injectie pe carburant.

Atunci cand pornesti in calatoria cea mult visata cu ATV-ul, acorda o atentie sporita bateriei. Potrivit statisticilor furnizate de catre producatori, atat dealerul, cat si proprietarul sau utilizatorul vehicului se fac responsabili pentru pierderea garantiei.

Detalii suplimentare va sunt oferite, intr-o maniera profesionala, de catre noul ATV repair manual. Cautati-l si dvs pe internet!

Wonderful landscapes you can explore better with your ATV!Bucovina

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram