Descopera avantajele tamplariei si sticlei rezistente la foc 120 minute

Faptul ca sunt respectate normele legislative aflate in vigoare cu privire la prevenirea si stingerea incendiilor reprezinta un element care sa iti ofere liniste in privinta riscului la incendiu pentru un anumit spatiu. Daca doresti sa sporesti si mai mult siguranta spatiului respectiv in fata riscului la incendii, atunci trebuie sa stii ca poti face acest lucru alegand tamplarie rezistenta la foc 120 minute (RF120) si sticla rezistenta la foc 120 minute (EI120).

Combinatia RF120 si EI120 creste foarte mult rezistenta in fata focului pentru spatiile unde sunt folosite cele doua produse, reusind astfel sa oferi un plus de siguranta atat pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in spatiul respectiv sau care locuiesc acolo, cat si pentru bunurile materiale existente in acel spatiu.Exista mai multe avantaje pentru care sa optezi pentru produse din gama RF120 si EI120.

Primul si cel mai mare avantaj oferit de sticla rezistenta la foc 120 minute in combinatie cu tamplaria rezistenta la foc 120 minute se refera la faptul ca aceste produse ofera doua ore in plus comparativ cu sticla si tamplaria clasica in fata focului, doua ore extrem de importante pentru a putea evacua oamenii si poate si cele mai importante bunuri din spatiul afectat de incendiu.

Mai mult decat atat, faptul ca incendiul este tinut in afara spatiului care are montate tamplarii de aluminiu rezistente la foc 120 minute si sticla rezistenta la foc 120 minute ofera un interval de timp mai mare pentru ca pompierii sa poate interveni si lichida focul inainte ca acesta sa patrunda in spatiul respectiv. Un alt avantaj oferit de combinatia RF120 si EI120 se refera la reducerea pierderilor materiale in urma unui potential incendiu.

Aceasta tamplarie din aluminiu cu rezistenta la foc 120 de minute ofera cel mai ridicat nivel de etanseitate, iar tehnologiile folosite pentru realizarea acestor produse ofera rezistenta indelungata la temperaturi foarte mari. Aceste caracteristici sunt extrem de importante pentru a creste siguranta in fata unui eventual incendiu si tocmai de aceea alegerea unor usi, ferestre sau pereti despartitori din tamplarie rezistenta la foc 120 minute si sticla rezistenta la foc 120 minute este o alegere foarte inspirata pentru orice spatiu.

In cazul in care aceste avantaje ale sticlei rezistente la foc 120 minute si tamplariei rezistente la foc 120 minute te-au convins ca reprezinta cea mai buna alegere, atunci trebuie sa stii ca poti gasi tamplarii rezistente la foc 120 minute si sticle rezistente la foc 120 minute in oferta celor de la Arcom Glass.Firma Arcom Glass este producator de RF120 si EI120, oferind o gama diversificata de usi, ferestre si pereti despartitori de tamplarii rezistente la foc 120 minute.

Garantia calitatii produselor realizate de Arcom Glass este data de acreditarile obtinute de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si de la Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii, dar si de acordul incheiat cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Firma Arcom Glass asigura de asemenea si montajul produselor RF120 si EI120.Pentru informatii complete cu privire la firma Arcom Glass si la produsele comercializate acceseaza www.fireglass.ro.