Deschiderea unui magazin fizic versus magazin online

9 noiembrie 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Sunt foarte multi oameni care isi doresc sa inceapa o afacere, sa vanda ceva, dar nu stiu ce anume ar merge bine si le-ar aduce succesul dorit. O alta intrebare care se pune este daca ar fi mai bine sa deschida o locatie fizica sau doar un magazin online? Pentru a sti calea ce trebuie urmata, este absolut necesara evaluarea punctelor slabe si punctelor tari ale celor doua posibilitati!

Pentru a deschide un magazin fizic este necesara investitia unei sume considerabile de bani fara a avea garantia ca acea suma va fi recuperata intr-un termen scurt. In mare, va fi nevoie de achizitia unei case de marcat noi, de cumpararea mobilierului si echiparea corespunzatoare a spatiului conform brandului si specificului produselor ce urmeaza a fi comercializate. Daca toate acestea nu sunt de ajuns, mai este nevoie si de crearea unui stoc de marfa ce trebuie depozitat. Dincolo de toate, o astfel de actiune presupune anumite cheltuieli lunare fixe precum chiria, intretinerea spatiului, curentul electric, facturile telefonice.

Daca la inceput entuziasmul va fi atat de mare incat initiatorul afacerii va putea acoperi toate nevoile magazinului insa, pe masura ce apar clientii, atributiile se vor inmulti, aparand si necesitatea unuia sau mai multor angajati. Asta inseamna alte cheltuieli.

Cand vine vorba de un magazin online, altele sunt cheltuielile si nevoile. In principiu, ar fi nevoie de un domeniu si gazduirea acestuia si un soft retail adaptat specificului afacerii. In cazul unei astfel de afaceri nici macar nu va fi necesar un spatiu fizic pentru a pastra stocurile de produse. Cu timpul s-ar putea sa apara si aceasta necesitate, insa nu este neaparat util in faza incipienta.

Case de marcat noi | soft retail | casedemarcat.eu

case de marcat noi

Privind comparativ la cele doua optiuni, este clar care dintre ele avantajeaza un antreprenor la inceput de drum. Cu toate acestea, nu orice afacere necesita o locatie fizica, la fel cum nu orice afacere poate fi desfasurata doar online. Stiind aceste lucruri si privind la specificul afacerii, puteti decide cum anume sa actionati pentru a avea succes si pentru a creste! Pentru mai multe detalii despre implementarea afacerilor si necesitatile la inceput de drum, accesati cu incredere https://casedemarcat.eu/ !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram