fbpx

Demalis întâmpină sezonul de vară cu promoții de neratat

Vara este important să alegem încălțăminte comodă care să lase pielea să respire cât mai mult. Brandul de încălțăminte pentru femei și bărbați, Demalis, a pregătit o ofertă inedită pentru clienții care doresc să își reînnoiască garderoba pentru noul sezon. La achiziționarea celei de a doua perechi de pantofi, cumpărătorii beneficiază de un discount de 40%. De asemenea, multe produse de pe site au încă o reducere aplicată de până la 70%.

Pantofii de vară pentru femei de la Demalis sunt confecționați din piele naturală pentru a oferi tot confortul necesar pe parcursul unei zile călduroase. Produsele sunt disponibile în diverse modele pentru a se potrivi tuturor gusturilor, de la piele în nuanțe de bej, până la piele întoarsă în culori îndrăznețe. Pantofii casual din piele întoarsă în nuanța magenta sunt potriviți pentru a da viață unei ținute de remarcat vara aceasta și sunt alegerea ideală pentru doamnele sau domnișoarele care doresc să fie mereu în trend cu moda, întrucât magenta este culoarea anului 2023.

Apoi, pantofii casual pentru bărbați sunt potriviți pentru zilele de vară și sunt foarte ușor de asortat. Modelele de încălțăminte sunt disponibile în diverse culori neutre de bej, maro și negru, iar clienții pot alege pielea naturală sau pielea întoarsă. Modelele de încălțăminte sunt simple și elegante pentru a se potrivi diverselor stiluri vestimentare. Mocasinii sunt o alegere potrivită pentru plimbările în parc și sunt foarte comozi datorită faptului că nu au șireturi. Pentru zilele mai active și pentru drumețiile în natură, Demalis oferă și o gamă variată de pantofi sport, realizați din materiale confortabile.

De asemenea, sandalele sunt un must have pentru sezonul cald, întrucât sunt decupate și oferă libertatea de care piciorul are nevoie în zilele călduroase. Demalis oferă o gamă variată de sandale pentru femei din piele, iar clientele pot alege o talpă normală sau o talpă ortopedică pentru a se bucura de un confort sporit. Acest tip de încălțăminte oferă un suport excelent piciorului și ajută la reducerea durerii de picioare sau de spate. De asemenea, acestea se găsesc într-o varietate mare de modele pentru a se putea potrivi oricărei ținute cu ușurință. Demalis pune la dispoziție clientelor sale sandale cu toc, perfecte pentru evenimente sau petreceri, sandale cu talpă joasă, potrivite pentru picnicuri, plimbări pe malul mării sau ieșiri în natură, și sandale cu talpă ortopedică, perfecte pentru evenimentele de zi mai lejere sau pentru plimbările și ieșirile în oraș cu prietenii sau familia.

În plus, brandul de încălțăminte pune la dispoziția clienților mărimi diverse pentru a se adapta cât mai bine nevoilor acestora. Pantofii pentru femei sunt disponibili de la mărimea 34 până la mărimea 41, iar încălțămintea pentru bărbați de la 39 până la 45. Mărimile sunt disponibile în limita stocului.

Demalis întâmpină vara aceasta cu super reduceri de până la 70% la o varietate mare de încălțăminte din piele pentru femei și bărbați. În această perioadă clienții pot beneficia și de o reducere în plus de 40% la al doilea produs achiziționat pentru a-și completa așa cum se cuvine garderoba de vară.