Delta Studio deschide cel de al zecelea showroom la Chisinau

26 noiembrie 2014

In urma feedback-ului pozitiv primit cu ocazia participarii la DAS Interior Show, cel mai important targ dedicat segmentului designului si arhitecturii din Moldova, am decis sa oferim si clientilor de peste Prut, solutia integrala, prin prisma experientei si colaborarii indelungate, cu cei mai buni profesionisti, de la arhitecti si designeri, pana la producatori si echipe de montaj.

Indiferent de proiect oferim servicii de proiectare, lucrari de executie si montaj, garantie si service, furnizare de materiale si obiecte de design.
In fabrica proprie putem personaliza orice tip de mobilier prin detalii, oferind unicitate si clasa, ceea ce ne diferentiaza de multi producatori din sector. Seriozitatea si produsele de o calitate superioara, au facut ca Delta Studio sa exporte mobilier din lemn masiv si sa lege colaborari cu distribuitori renumiti.

Participarea la targurile nationale si internationale de profil (BIFE SIM Bucuresti, Targul International de Mobila de la Milano) contribuie la pastrarea standardelor de calitate si la asimilarea noilor curente din arhitectura.

De la finisaje, sanitare si pana la mobilier si decoratiuni oferim arhitectiilor si beneficiarilor acestora, produse de calitate, adaptate exigentelor lor.

Va asteptam la Mobilmall, Calea Iesilor nr 91, Chisinau, incepand cu 5 decembrie!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram