DECOSTILDESIGN reperul tendintelor in decoratiunile interioare

28 iulie 2012

DecoStilDesign, singurul eveniment expozitional dedicat decoratiunilor interioare si designului, organizat in Romania, se va desfasura in perioada 1 – 4 noiembrie, la Romaero Baneasa, Bucuresti.

DecoStilDesign vine cu un concept unic in Romania si in Europa de Sud-Est si isi propune sa aduca in prim-plan cele mai noi tendinte si surse de inspiratie in materie de decoratiuni si design interior.

La DecoStilDesign participa, in calitate de expozanti, producatorii romani si straini, precum si importatorii de decoratiuni interioare, mobilier, echipamente si accesorii pentru casa.

Evenimentul se adreseaza atat specialistilor in domeniu - designeri si arhitecti romani si straini, proprietari de magazine lifestyle, de decoratiuni si accesorii pentru casa, de mobila, proprietari de restaurante, de cafenele, hotelieri, reprezentanti ai departamentelor de achizitii din cadrul hypermarketurilor etc. -, dar, in egala masura, si publicului larg.

DESPRE ORGANIZATOR
Beneficiind de o experienta de peste 10 ani in organizarea de expozitii si evenimente, echipa CONCEPT EXPO & EVENTS abordeaza acest domeniu dintr-o perspectiva distincta, punand accentul pe originalitate si abordare personalizata. Evenimentele organizate de CONCEPT EXPO & EVENTS se diferentiaza fata de ceea ce exista la ora actuala pe piata de profil prin unicitate, solutii individuale si flexibilitate pentru fiecare caz in parte.

Mai multe detalii, pe www.decostildesign.ro si www.conceptexpo.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram