DECOR UNGHII VOV-Shop.ro

Iata ca, in starsit a venit vara cea mult asteptata. Rochitele inflorate si sandalutele asortate isi vor face aparitia si odata cu ele si manichura unghiilor va prinde culoare.

Eu m-am pregtit pentru sezonul cald atat din punct de vedere vestimentar cat si al manichiurii de sezon, astfel incat am comandat pe vov-shop.ro sectiunea decor unghii o mica parte din tot ce se putea: pudra cameleon, pigmenti cu efect de oglinda, benzi decoarative, floricele fimo, cristale, sclipici, pudra catifea, pensule si punctatoare.

Site-ul dispune de o sectiune ametitoare de produse dedicate manichiurii, mi-a fost foarte greu sa aleg ce sa comand, asa ca de data aceasta am comandta doar din sectiunea decor unghii, data viitoare cu siguranta voi vizita si sectiunile: oja semipermanenta, geluri UV, stampile, kit-uri manichiura, si cate si mai cate.

O sa va vorbesc putin despre ficare decor pentru unghii in parte:

Foricelele 3D din fimo; sunt destul de flexibile, foarte subtiri si vesel colorate. Acestea se pot aplica de catre oricine, pe oja normala sau semipermanenta, efectul va fi uimitor, de parca cineva v-a pictat unghiutle cu flori frumos colorate.

Punctatoarele; sunt instrumentele care va ajuta sa va decorati unghiile cu puncte de diferite marimi, se pot folosi atat pentru manichiura cu oja normal cat si pentru cea cu gel UV, acril sau oja permanenta.

Benzile decorative; sunt niste benzi decoratile foarte variat colorate, autoadezive cara va ofera posibilitatea de a crea modele infinite.

Pudra cameleon; este ceva nou pe piata, nu am gasit pe multe siteuri, aceasta se aplica peste oja alba si face ca unghiil sa capete o alta culoare la diferentele de teperatura cald/rece.

Pudra cu efect de oglinda; este un efect incantator, este usor de aplicat, peste o oja de culoare inchisa, preferabil negru, se aplica pudra apoi se sigileaza cu lac sau top coat.

Pudra cu efect de catifea; Realizarea acestei manichiuri consta in aplicarea unei pudre cu aspect de catifea peste un lac special; tot secretul consta in aplicarea pudrei inainte ca lacul sa se usuce, astfel incat catifeaua sa se lipeasca perfect pe toata suprafata unghiei si sa nu existe goluri.

Urmareste noile tendinte pentru decor unghii 2017. Reinventeaza-ti manichiura! Inspira-te din fotografiile cu manichiuri realizate cu ajutorul decorurilor pentru unghii comandate pe vov-shop.
Manichiura dezaluie foarte multe despre personalitatea unei femei, acorda-i importanta cuvenita si realizeaza manichuri impecabile care iti vor oferi un plus de incredere.