fbpx

De unde putem cumpara table magnetice?

O tabla magnetica este un articol pentru birou deosebit de util mai ales daca avem de facut multe prezentari si ne dorim sa fie cat mai bine realizate si evidentiate, sa atraga atentia. Tablele magnetice se gasec de obicei in magazinele de profil la preturi bune, vin insotite de accesorii si de instructiuni de folosire, sunt usor de montat si de demontat la nevoie.

La o simpla cautare pe Google vom gasi o multime de firme care comercializeaza diferite tipuri de tabla magnetica. La ce firma apelam? O vom alege pe cea care are o vechime mai mare pe piata, care are produse de la branduri mari, care ofera de fiecare data o calitate premium, table rezistente la uzura si simplu de folosit in orice context.

De asemenea alegem firma care are si suport clienti foarte bine pus la punct, care poate face livrari rapide oriunde in tara, indiferent de produsele comandate. Un exemplu de astfel de firma este si tablamagnetica.ro, un site care are doar table speciale magnetice cu suprafete de scris de un alb intens pentru vizibilitatea buna a textului, din materiale de calitate superioara, cu miez rezistent de tip fagure.

Rama tablelor de la firma amintita este foarte rezistenta, din aluminiu de calitate, greutatea e scazuta, se manevreaza usor si se pozitioneaza cu doua sisteme de prindere in perete pentru siguranta maxima in timpul utilizarii. Brandul fanion al firmei este Visual, garantia este extinsa si ajunge la sapte ani, suprafetele nu se zgarie, sunt tratate special, finisajele sunt premium.

Markerele incluse in seturi sunt lavabile si se sterg cu burete uscat. Tablele de la Visual pot fi folosite ca table de scris sau ca table magnetice, pentru afisarea informatiilor prin intermediul magnetilor.

Tavitele speciale din dotare permit depozitarea markerelor si a buretelui, sunt disponibile diverse marimi pentru a se potrivi perfect in spatiul aflat la dispozitie.