De Paste la malul marii

Concediul de Paste ne pune de multe ori in dificultate, temperaturile fiind oscilante, ne este foarte greu sa ne decidem daca alegem muntele sau marea. O zi calduroasa la malul marii este perfecta pentru un concediu, chiar daca ne-am obisnuit sa vizitam marea in plin sezon, acasta ne poate oferi spectacole minunate tot timpul anului si cand poate fi cea mai frumoasa si linistita pentru un concediu de Paste decat in luna aprilie? Pensiunea din Eforie Nord cazeaza tot timpul anului, iar in perioada Pastelui si 1 mai ofera cele mai bune preturi pentru turisti.

Petrecem Pastele in familie? Chiar daca obiceiul romanilor este sa petreaca Pastele impreuna cu familia, de obicei in casa parinteasca, anul acesta adunati-va gasca mare, familie, prieteni, copii si mergeti cu totii la vila din Eforie Nord La Mer, foarte aproape de mare, cu o priveliste minunata, la doar cativa metri de o Cherhana cu produse din peste si fructe de mare, cu restaurant propriu, terasa si loc amenajat pentru cei mici este ideala pentru un concediu de poveste chiar in zilele de Paste.

Nu este atat de important locul in care sarbatoriti Pastele, important este sa fiti impreuna cu familia, prietenii si cei dragi voua. In cazul in care cautati cazare regim hotelier Eforie, La Mer va asteapta cu bratele deschise si o multime de oferte pentru grupuri mari si sederi prelungite.