fbpx

De Martisor beneficiarii programului SOS Satul Copiilor Cisnadie le multumesc mamelor sociale pentru dragostea lor

“Eu ii dau mamei mele un martisor pentru ca o iubesc si sa stie si ea ca a venit primavara”, spune Paul care este in grupa mare la Gradinita SOS din Cisnadie.

“Draga mami, o mama atat de minunata ca tine merita sa fie sarbatorita in fiecare zi. Iti multumesc ca
m-ai iubit, ma iubesti si ca m-ai invatat sa-i iubesc pe cei din jurul meu. LA MULTI ANI!”, declara George, 17 ani, SOS Comunitatea de Tineri 1 Sibiu.

Micii si marii artisti au beneficiat, in cadrul atelierelor de creatie, de indrumarea pedagogilor si consilierilor SOS. Cu totii au vrut sa isi foloseasca creativitatea si talentul si pentru a-i ajuta pe cei care doresc sa ofere, la randul lor, mamicilor, bunicilor si prietenelor un strop de primavara si bucurie intr-un mod inedit: martisoare, felicitari si alte obiecte hand made. Acestea vor fi prezentate si vor putea fi achizitionate in perioada 26 februarie – 1 martie 2011 de la bazarului organizat de Martisor in Carrefour Sibiu.

Despre SOS Satele Copiilor Romania
SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 132 de tari ale lumii.

In acest moment in Satul SOS Cisnadie traiesc 57 de copii, iar in Comunitatile de Tineri din Sibiu 19 adolescenti. Acestora li se adauga un numar de peste 250 de benficiari ai Centrului de Consiliere pentru Copil si Familie Sibiu.

Despre SOS Kinderdorf International
SOS Kinderdorf International, cu sediul in Austria, este una dintre cele mai mari organizatii umanitare caritabile din lume. A fost infiintata in anul 1949 de catre medicul Hermann Gmeiner si, in prezent, are 132 de sedii in toata lumea, oferind 1800 de programe si facilitati unui numar de peste 1 milion de beneficiari. In anul 1999 SOS Kinderdorf International a fost nominalizata la Premiul Nobel pentru Pace, iar in 2000 a primit Premiul “Conrad Hilton” – cel mai important premiu umanitar acordat la nivel international.