De la tonusul fizic la cel psihic – prin operatia de marire a sanilor

augumentare mamara

Canoanele de frumuseţe s-au schimbat de foarte multe ori de-a lungul istoriei, în special cele privind frumuseţea feminină. De la siluetă până la dimensiunea gâtului, a gleznelor sau a coapselor, trecerea timpului a adus cu sine noi şi noi exigenţe. Iar dacă au existat cândva şi perioade în care standardele de frumuseţe au fost ceva mai laxe, în ziua de astăzi acestea sunt extrem de bine definite, chiar dacă variate.

Iar când vine vorba despre un bust feminin frumos, indiferent de diversitatea pe care o suportă o asfel dedefiniţie, va exista întotdeauna şi un numitor comun, anume fermitatea şi dimensiunea. Din acest motiv, augumentarea mamară a devenitmai mai mult decât o practică foarte uzuală, o corecţie a neajunsurilor de care suferim, de multe ori, accidental.

Augumentarea mamară, o corecţie făcută cu multă grijă

Chiar dacă a avut şi implantul cu silicon perioada sa de pionerat în care, inevitabil, a stârnit controverse, aşa cum se întâmplă adesea cu toate inovaţiile, în ziua de astăzi genul acesta de operaţie a devenit una dintre cele mai sigure, acceptate şi solicitate din lume. Tocmai pentru că riscurile sunt minore, aceleaşi ca la orice altă operaţie, comparativ cu beneficiile pe care le aduce.

 

Din acest motiv, atunci când sănii femeilor au de suferit din cauze care de cele mai multe ori independente de voinţa acstora, procedura de augumentare mamară este cea mai des accesată intervenţie de corecţie a ceea ce natura a omis să facă.

Fie că este vorba despre un bust prea mic din naştere sau despre unul lipsit de tonifiere sau chiar despre un bust vizibil afectat de o sarcină sau alăptare, implantul cu silicon va fi remediul cel mai eficient pentru toate aceste probleme de care se lovesc, mai devreme sau mai tarziu, majoriatatea femeilor. Pentru că un bust frumos nu înseamnă numai un capriciu estetic ci, în primul rând o mult mai mare încredere în sine. Iar dacă există vreun motiv special pentru care această procedură se bucură de un atât de mare succes, acesta este.

Totul despre operatia de marire a sanilor

Starea psihică a unei femei depinde foarte mult de felul în care arată, dispoziţia acesteia fiind extrem de sensibilă la toate modificările corporale, oricât de insignifiante ar părea la prima vedere. Un accident minor ca cel al inflamării unui por poate altera stare de bine şi de confort pe o zi întreagă. Ba chair pe întreaga perioadă până la dispariţia acesteia. Iar în ceea ce priveşte un accident ireversibil ca cel al alterării musculaturii şi formei sânului poatre duce la adevărate depresii.

augumentare mamara

Din acest motiv, Clinica Eliade susţine corecţia acestor neajunsuri şi recuperarea încrederii în sine, punându-vă la dispoziţie proceduri de augumentare mamară realizate la cele mai înalte standarde de calitate. Şi grijă, totodată. Pentru că operaţia de mărire a sânilor se face în urma unui consult de specialitate extrem de atent, centrat pe tine, pe constituţia şi particularităţile tale în primul rând şi nu pe modele universale şi abstracte de frumuseţe. În urma consilierii prealabile vei şti cu exctitate ce anume ţi se potriveşte şi ce anume să alegi pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Clinica Eliade te va consilia şi pre şi post operatoriu, având grijă în detaliu de toate procedurile inerente unei oeraţii de succes. Tocmai pentru ca tu să te simţi în siguranţă pe toată duarata intervenţiei şi recuperării. Fiindcă grija este primul pas spre un tonus psihic de invidiat. Iar reuşita intervenţiei este următorul. Iar Clinica Eliade ştie să le ofere pe ambele!