De ce ventuzele silicon sunt alegerea potrivita?

21 septembrie 2018
Autor:
Maria

Puterile vindecatoare ale ventuzelor silicon dateaza de mii de ani, iar trecerea timpului nu a facut decat ca tehnica sa cunoasca imbunatatiri pe zi ce trece. Primele ventuze erau facute din corn de animal si au aparut pentru prima data in spatiul indo european. Celor din corn de animal le-au urmat cele din bambus, alama si cele ceramice. Ventuzele din silicon se folosesc si la masajul facial, dar si impotriva ridurilor sau pentru reintinerirea pielii. Mai multe informatii gasiti si AICI.

Ventuze silicon

Ventuzele din silicon pentru intinerirea pielii si pentru masajul anticelulitic au o marime de 4,5 cm. Cele de dimensiuni mai mari – de 7 cm – se folosesc pentru coapse. Ventuzele silicon se aplica pe zonele ce urmeaza a fi tratate: abdomen, spate si picioare. Sunt si ventuze de dimensiuni mai mici ce pot fi aplicate pe urechi sau degete. Cine doreste sa apeleze la acest tip de tratament isi poate detixifia si organismul. Pentru detoxifiere se folosesc intre 30 si 50 de ventuze pentru ca rezultatele sa fie imediate si vizibile.

Ventuzele din silicon au o suprafata foarte neteda si placuta la atingere. Sunt transparente, iar in felul acestapacientul vede proportiile in care se realizeaza vacuumarea. Acest procedeu, chiar daca este dureros pentru piele, este foarte eficient, iar urmele lasate cum ar fi roseata sau vanataile trec in cateva zile. Siliconul este un material foarte rezistent si nu se crapa odata cu trecerea timpului. Inainte de a incepe aplicarea ventuzelor silicon, medicul specialist va masa corpul cu un ulei de masaj sau crema hidratanta pentru ca aplicarea sa fie cat mai placuta. Aplicarea ventuzelor se face prin miscari circulare pentru ca acestea sa fie impinse pe piele intr-un mod cat mai placut si mai eficient, dar si sa nu provoace durere. Dupa cateva miscari, aerul va patrunde in ventuza de silicon.

Mare grija la ceea ce cumparati

Pe Internet veti gasi foarte multe produse de cumparat, insa nu va hazardati. Daca nu stiti zonele in care trebuie sa aplicati aceste ventuze, cel mai bine ar fi sa mergeti pe mana unui specialist. Nu va uitati la banii pe care ii dati pe sedinte, ci mai degraba ganditi-va la efecte si rezultate intr-un timp relativ scurt. Sunt multi cumparatori care s-au plans de faptul ca produsele cumparate de pe Internet sunt de proasta calitate si se intaresc in cateva luni de la utilizare. In mod normal, in cazul in care ati ales sa cumparati ventuze din cauciuc, acestea nu isi vor schimba conformatia indiferent de durata de utilizare. Masajul cu ventuze este considerat a fi o ramura a acupuncturii. In zonele afectate de durere se “lipesc” ventuzele, metoda fiind specifica Asiei de Sud Est. In momentul in care ventuzele se muta pe suprafata pielii, procedura poarta numele de frecare cu nisip. In primele tratamente cu ajiutorul ventuzelor, acestea erau incalzite inainte de a fi aplicate pe corp.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram