De ce trebuie sa mergi la un control stomatologic periodic

15 iulie 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Dantura trebuie protejata in permanenta, atat de copii, cat si de adulti, pentru ca ea reprezinta un pion important pentru o masticatie corecta, dar si pentru capacitatea de a vorbi in mod corect si de a avea o viata sociala cat mai activa. Recomandat este ca pacientii sa mearga la controale stomatologice periodice, astfel incat sa stie intotdeauna in ce stadiu se afla dintii, dar si maselele lor si pentru a putea evita complicatii dificile si costisitoare.

Depistarea unor afectiuni de care pacientii nu stiu

Un prim motiv pentru care atat cei mici, cat si parintii sau bunicii lor trebuie sa mearga de cel putin doua ori pe an la stomatolog este acela ca specialistii, precum cei de la http://implantologiesector4.ro, au capacitatea de a depista diferite tipuri de afectiuni de care pacientii s-ar putea sa nu fie constienti. Pornind de la premisa ca daca nu doare foarte tare, nu este o problema grava, multi oameni fac greseala de a evita chiar si cele mai mici probleme de la nivelul cavitatii bucale, in ciuda faptului ca in realitate, ar putea fi vorba despre afectiuni serioase, care necesita o ingrijire corespunzatoare.

Semne incipiente ale cariilor

Cariile apar in momentul in care dintii sau maselele sunt atacate in mod constant de diferite tipuri de bacterii. Ele nu ajung sa fie vizibile decat in momentul in care sunt in faze avansate. Cu ajutorul unui consult periodic la stomatolog, pacientii pot evita inrautatirea situatiei cariilor si le pot trata de urgenta, inainte ca ele sa prinda un contur nedorit si inainte de a fi necesare extractii dentare in sector 4, la clinica de implantologie, sau oriunde altundeva.

Detartraj complet

Un alt motiv pentru care vizitele periodice la medicii stomatologi sunt indicate este acela ca specialistii se pot ocupa de cel putin un detartraj, cu ajutorul caruia pacientii pot scap de tartrul de pe dinti si isi pot recapata zambetul frumos si sanatos. Mai mult, cavitatea bucala va fi mult mai bine igienizata astfel, iar respiratia urat mirositoare va disparea!

Implant dentar Bucuresti | extractii dentare in sector 4 | implantologiesector4.ro

implant dentar Bucuresti

Consultatia este mai putin dureroasa decat orice tip de interventie

Fireste, important de stiut este faptul ca orice consultatie este mai putin dureroasa decat interventiile stomatologice. De exemplu, atunci cand se ajunge la nevoia de a face un implant dentar Bucuresti, la clinica de implantologie di sector 4, este clar atat pentru pacienti, cat si pentru medici ca va fi nevoie de o serie de interventii, care ar putea avea loc inclusiv in cadrul a mai multe sedinte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram