fbpx

De ce sunt mai avantajoase laptopurile refurbished?

laptopuri refurbished

Cu toate ca majoritatea oamenilor opteaza fie pentru laptopuri noi, fie pentru cele second hand, optiunea de a alege laptopuri refurbished este mult mai avantajoasa. Principalele criterii care le evidentiaza in fata celorlalte doua categorii sunt pretul si performanta.

Pe langa aceste criterii, cei mai multi distribuitori de astfel de componente ofera si garantie pentru produsele vandute. Astfel ca accesand site-ul It-Sh.ro, orice client poate obtine un echipament electronic performant la preturi foarte avantajoase, majoritatea acestora provenind de la branduri de top din domeniu.

De ce sa se aleaga un laptop refurbished in detrimentul celorlalte tipuri?

Laptopurile refurbished sunt numai produse ale unor marci de top, care au fost configurate si testate de specialisti pentru a se asigura ca functioneaza conform celor mai inalte standarde. Desi intial au trecut printr-un amplu proces de reconditionare si inspectare. In acest fel componente defecte sunt schimbate cu unele compatibile, pentru fiecare echipament in parte fiind optimizat consumul de energie si maximizate performantele.

In schimb, achizitionarea unor laptopuri second hand nu garanteaza ca functioneaza in cele mai bune conditii, iar de cele mai multe ori nu se primeste nici garantie pentru acestea, chiar daca sunt achizitionate de la firme, si nu de la vanzatori persoane fizice.

Avantajele laptopurilor refurbished

Toate echipamentele electronice vandute sub egida de refurbished trec, inainte de a fi puse la vanzare, printr-un amplu proces de inspectie si reconditionare. Prin urmare, cele mai importante avantaje ale acestora sunt:

Laptopuri refurbished | Laptopuri second hand | It-Sh.ro

laptopuri second hand

  • pretul cu 40-60% mai mic decat cel al produselor noi;
  • starea excelenta de functionare, aproape la nivelul celor noi, si aspectul estetic impecabil;
  • rata mica de defectare, deoarece sunt testate individual inainte de a fi resigilate;
  • garantie de minim 1 an, dar se poate chiar si mai mult;
  • adesea, aceste produse sunt livrate chiar in ambalajul original, alteori in cutii sigilate, care le protejeaza pe timpul transportului;
  • pachetul include toate accesoriile necesare: cabluri de incarcare, CD-uri de instalare;
  • majoritatea echipamentelor It refurbished provin din clasa business, ceea ce inseamna ca au componente de calitate fata de echipamentele de masa.