De ce sunt importante vizitele periodice la stomatolog?

6 decembrie 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Orice persoana ar trebui sa faca vizite periodice la stomatolog, pentru sanatatea propriilor dinti si a cavitatii bucale. In clinica stomatologica din sector 6, https://plazadent.ro/, pacientii beneficiaza de cele mai moderne servicii stomatologice, astfel incat sa se asigure ca au o sanatate dentara optima si ca pot rezolva anumite probleme care apar rapid si eficient.

Clinica stomatologica din sector 6 este locul in care orice persoana poate merge si in scop preventiv

Cei mai multi pacienti care vin periodic in clinica stomatologica Plaza Dent, fac acest lucru pentru a se asigura ca gasesc la timp toate problemele si ca le pot rezolva la fel de repede. Orice problema descoperita in timp util este mult mai usor de rezolvat decat in momentul in care se agraveaza. Acest lucru este valabil si pentru dinti.

Spre exemplu, in momentul in care apare o carie mica aceasta poate fi rezolvata foarte usor cu o curatare eficienta si o plombare, in timp ce atunci cand caria ajunge in profunzime, distruge dentina si ajunge chiar pana la radacini exista riscul ca dintele afectat sa fie pierdut.

De asemenea, in momentul in care au loc vizite periodice la stomatolog, exista posibilitatea de a fi observate la timp mai multe detalii care sa indice potentialul de aparitie al anumitor probleme dentare. Parodontoza este cea care afecteaza foarte multe persoane, mai ales dupa o anumita varsta. Fumatorii sunt cei mai afectati de aceasta problema si de aceea lor li se recomanda o vizita la dentist o data la 4 luni pentru propria siguranta.

Parodontoza este o afectiune care determina in final pierderea dintilor. Modul in care acestea se fixeaza pe alveola este afectat de parodontoza iar in timp dintii incep sa se miste si in final se vor desprinde complet.

Clinica stomatologica din sector 6 | clinica stomatologica Plaza Dent | Plazadent.ro

clinica stomatologica din sector 6

Vizitele periodice la stomatolog sunt cele care au tot potentialul de a determina si atunci cand apar problemele serioase precum cancerul in cavitatea bucala. Micile transformari de la nivelul mucoasei bucale sunt cele care pot ridica semne de intrebare iar in momentul in care specialistul analizeaza aceste transformari poate depista la timp anumite afectiuni foarte grave.

Persoanele sanatoase si nefumatoare ar trebui sa viziteze medicul de 2 ori pe an, in timp ce fumatorii, consumatorii de alcool sau persoanele care sunt dependente de anumite medicamente ar trebui sa viziteze medicul o data la 4 luni. De asemenea, cei cu boli cronice asa cum sunt diabetul sau alte astfel de afectiuni ar trebui sa se prezinte des la medicul stomatolog.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram