fbpx

De ce sosetele cele mai bune se fac in Sebes?

In tot acest timp, ciorapii din Sebes au continuat sa fie produsi si recunoscuti pentru calitatea lor, fiind unul din motivele pentru care compania a supravietuit crizei economice. „Eticheta ‚Fabricat in Romania’ a inceput sa fie tot mai mult folosita in campaniile de promovare a diferitelor branduri autohtone.”, declara Constantin Ispir, Manager General Ciserom. „Desi pretul ramane un criteriu important in decizia de cumparare, revigorarea economiei romanesti dupa criza economica si cresterea puterii de cumparare a cetatenilor, a condus la o reorientare a clientului autohton catre calitate – aceasta diferentiind Ciserom de competitie.”
Folosind cea mai buna materie prima, deceniile de experienta, dar si aparatura de ultima generatie, Ciserom incearca in prezent sa atraga un segment mai tanar, prin alegeri stilistice studiate, o atentie sporita acordata sosetelor colorate si colectiilor tematice.
Chiar daca planul este de a aduce in firma oameni tineri, cu viziunea indreptata spre viitor, cei 320 angajati Ciserom raman sufletul intreprinderii. O dovada a acestui fapt o reprezinta Ioan Opincariu, maistrul atelierului de masini clasice: „Au trecut 45 ani de cand imi desfasor activitatea aici. Imi fac meseria cu drag, imi place ca toata lumea sa fie multumita si imi dau silinta mereu – consider ca respectul si profesionalismul sunt foarte importante. Pentru mine Ciserom reprezinta a doua mea casa si familie.”
‚Familie’ este un cuvant cheie, des pronuntat in fabrica, pentru ca desi are atributele unui business major, traditia calitatii Ciserom este rezultatul firesc al atitudinii pozitive a fiecarui angajat fata de munca sa si fata de colegi. Uneori, sentimentul de apartenenta se transmite din generatie in generatie: „Ambii parinti au lucrat aici, iar eu am copilarit in aceasta fabrica”, poveteste Marius Ordean, inginer mecanic intretinere si reparatii. „In fiecare zi imi vizitez parintii si le povestesc ce se mai intampla la fabrica, deoarece pentru noi toţi Ciserom inseamna foarte mult. Recomand sa ne pastram traditia,altfel suntem pierduti.”
Pe 1 Septembrie se va organiza o petrecere aniversara cu 400 invitati, care se vor bucura impreuna de primii 90 ani ai companiei şi realizarile acesteia. Iar povestea continua pentru ca, deşi Ciserom se regaseste pe paginile de internet ale contemporaneitatii, filele istoriei ii ghideaza pasii spre viitor.