De ce si cum sa alegi monitoare second hand pentru computerul tau?

27 martie 2023
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Computerul a devenit un device aproape indispensabil pentru oamenii din ziua de astazi, dar alegerea unui calculator nu se rezuma numai la alegerea celor mai potrivite caracteristici si nivel de performanta ale unitatii centrale. Uneori neglijat de utilizatori, monitorul joaca un rol crucial in buna functionare a computerului, motiv pentru care trebuie sa existe o compatibilitate intre acestea.

De exemplu, un pasionat de film si televiziune nu va cauta aceleasi puncte forte ca un gamer sau un utilizator de software de birou. Motiv pentru care este important sa se tina cont de anumite criterii pentru a face o astfel de alegere potrivita, criterii care pot fi de ajutor si in alegerea unor monitoare second hand, care sa nu implice costuri foarte mari pentru utilizatori.

Drept urmare, principalele criterii de care ar trebui sa se tina cont la alegerea monitoarelor sunt:

  1. Rolul pentru care vor fi utilizate monitoarele

Fiecare tip de monitor ofera avantaje specifice, fiind adesea specializat pentru un anumit tip de utilizare. Un monitor pentru gamer va oferi o viteza de afisare ridicata si definitie foarte inalta, in timp ce pentru vizionarea de filme sunt mai potrivite monitoarele HD si 4K. In schimb, un monitor potrivit pentru utilizarea la birou necesita un ecran mare, pentru a afisa mai multe informatii simultan.

Astfel de monitoare pot fi gasite si second hand, dar la un pret mult mai avantajos. In plus, pot fi gasite intr-o stare buna de functionare daca sunt cumparate de la un distribuitor autorizat, cum est magazinul online Calculator-Ieftin.ro.

Monitoare second hand | calculatoare second hand | Calculator-Ieftin.ro

Monitoare second hand

  1. Ce dimensiuni pot fi gasite la monitoarele second hand?

Dimensiunea ecranului unui PC este exprimata in inci, pe diagonala placii sale. Pe piata exista mai multe dimensiuni disponibile, de la 20 pana la peste 30 de inci, care sa se potriveasca pentru fiecare tip de activitate. Dimensiunea ecranului trebuie aleasa, de asemenea, in functie de spatiul disponibil pe birou, dar si de nivelul de performanta al calculatorului, cu care trebuie sa fie compatibil.

Un monitor second hand ar trebui utilizat impreuna cu calculatoare second hand, dintr-o generatie similara, pentru ca utilizatorul sa se poata bucura de cele mai bune performante ale computerului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram