De ce sa vinzi cartile din biblioteca in regim de anticariat

17 decembrie 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cat de disperat suna acest gest? Cei care nu cunosc circumstantele, ar spune ca acesta este un gest disperat prin care oamenii cauta sa obtina bani. In fond, a vinde cartile din biblioteca inseamna a renunta la o parte importanta a culturii si a mostenirii familiei. Insa oamenii pot judeca gresit. Adesea, vanzarea cartilor este necesara in vederea eliberarii spatiului din domiciliu sau in vederea achizitionarii unor noi volume. In plus, oamenii pot opta pentru apelarea la unul din numeroasele anticariate care cumpara carti pentru a evalua adevarata valoare a volumelor pe care le detin. Asadar, orice anunt de genul “cumpar carti vechi” trebuie tratat cu multa seriozitate. Anticariatul http://cumparcarti.ro/ ofera serviciile echipei cu experienta in domeniul cumpararii de carti.

Cum se desfasoara vanzarea de carti in regim de anticariat si ce pret obtin clientii

In ceea ce priveste vanzarea cartilor, clientii nu stiu la ce sa se astepte. Unii considera ca trebuie sa le sorteze, sa le urce in masina, sa le transporte pana la cea mai apropiata locatie in acest sens si sa negocieze cu specialistii pretul de achizitionare. In realitate, lucrurile sunt mult mai simple.

Clientii trebuie doar sa sune la numarul de telefon afisat pe site, sa cheme echipa de specialisti acasa, sa obtina o expertiza specializata si un pret bun. In functie de tipul cartii, importanta acesteia in literatura sau in domeniile de specialitate, in functie de felul in care este intretinuta, cartea va obtine un pret corect.

Echipa de specialisti care se deplaseaza la domiciliul clientului il scuteste pe acesta chiar si de efortul de a cara cartile pana la masina. Concret, pentru vanzarea cartilor in cele mai bune conditii si pentru obtinerea unui pret cat mai bun, clientii trebuie sa se arate interesati de serviciile primite, sa se decida asupra cartilor pe care intr-adevar doreste sa le vanda si de care nu mai au nevoie in biblioteca si sa faca cel mai important pas. Vanzarea cartilor in regim de anticariat este cea mai buna decizie pe care o pot lua cei care detin o biblioteca plina de carti vechi sau mai noi insa care nu mai prezinta interes pentru niciun membru al familiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram