De ce sa schimbi vechile sisteme cu niste becuri Led?

14 octombrie 2022
Autor:
Suits Advertising

Exista mai multe sisteme specifice care au la baza niste caracteristici electrice ce sunt direct conectate la diode. Afla si tu mai multe despre aceasta categorie si descopera cum le poti utiliza la tine in casa!

Afla mai multe despre becuri cu LED

Modul prin care functioneaza aceste sisteme de iluminat au la baza o noua tehnologie, ultra moderna si extrem de apreciata in randul consumatorilor moderni. Astfel, in momentul in care curentul trece prin dioda, lumina va fi emisa, fie infrarosu, fie ultravioleta, in functie de frecventa electrica. Metoda exacta de lucru pe care o folosesc aceste sisteme moderne si economice sunt mult mai calitative si usor de utilizat.
becuri led
In cazul unor becuri LED, curentul continuu se transforma in interiorul elementului de siliciu in lumina care se propaga in mod direct prin lentila. Una dintre cele mai mari provocari o reprezinta obtinerea acestui tip de lampa cu o calitate foarte buna. Beneficiile pe termen lung sunt in primul rand din punct de vedere economic si tehnologic, intrucat energia electrica folosita este mult mai mica in comparatie cu vechile sisteme de iluminat.

Astfel, durata de viata pe care le au aceste becuri led de iluminat este de pana la 5 – 10 ori mai mare decat durata medie a lampilor si a becurilor incandescente si de pana la 20 de ori mai mare decat a becurilor cu halogen obisnuite. Acestea au o durata de timp de aproximativ 15.000 pana la 25.000 de ore, iar in functie de calitate si putere, unele pot ajunge chiar si la 60.000 de ore.

Unul dintre criteriile principale pe care le detine acest sistem il repezinta culoarea si intensitatea luminii. Pana in prezent, dupa alegerea consumatorului, aceasta gama de produse repezinta una dintre cele mai apreciate si calitative sisteme de iluminat, fiind si foarte apreciata in aceasta industrie.

Alege gama de becuri led calitative si apreciate din gama de produse pe care echipa LED-Concept ti-o pune la dispozitie!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram