De ce să cumperi traverse din lemn?

6 mai 2022
Autor:
IzzyReduceri

Deoarece suntem specializați în tot ceea ce înseamnă producția de lemn, ne dorim ca și tu să afli de beneficiile utilizării unor traverse din lemn în favoarea celor de beton, dar și întrebuințările alternative ale traverselor. Traversele de lemn produse de compania noastră sunt extrem de calitative, versatile și de rezistente în timp. Acest lucru se datorează calității lemnului și a proceselor prin care acesta trece.

Unde sunt utilizate traversele din lemn?

Traversele din lemn sunt utilizate acolo unde traversele de beton nu rezistă. De ce? Deși poate primul gând este faptul că lemnul nu poate fi atât de rezistent, acest lucru nu este adevărat, iar în multe cazuri lemnul poate fi chiar mai rezistent decât betonul precomprimat utilizat la acele traverse.

Beton este un material foarte rigid, pe când lemnul este flexibil. Chiar daca este utilizat lemnul de esență tare, acesta tot este mai flexibil decât betonul. De asemenea, probabil că ai observat că în apropiere de mări traversele sunt din lemn. Acest lucru de datorează faptului că aerul umed și mai ales sarea din acest aer umed distrug betonul destul de ușor.

În același timp, zonele cu extreme climatice, adică cu temperaturi foarte scăzute sau foarte înalte sunt predispuse să distrugă betonul. Lemnul este tratat cu o serie de soluții astfel încât să devină foarte rezistent la orice condiții. Durata de viața minimă a traverselor din lemn este de 8-10 ani, dar dacă acestea sunt calitative și bine întreținute, pot rezista chiar și mult mai mulți ani.

Cum altfel mai poți utiliza traversele de lemn de esență tare?

Cu ajutorul imaginației, în ultimii ani traversele de lemn au început să fie utilizate tot mai des, având diferite întrebuințări. Cel mai des acestea sunt utilizate drept obiecte de decorațiune. Astfel unii oameni a venit cu ideile de a construi chiar și piese de mobilier, băncuțe sau etajere cu ajutorul acestor traverse de lemn.

O altă întrebuințare a acestora este utilizarea lor în grădină sau spații exterioare drept margine pentru scări sau „ linii ” de pavaj. În interiorul locuințelor se pot utiliza drept lambriuri care să acopere un perete. Traversele dau un aer rustic spațiilor în care sunt utilizate, și reprezintă cu siguranță niște piese decorative unice.

Motivul pentru care sunt utilizate este reprezentat de rezistență. Doar imaginează-ți că dacă în condiții de stres continuu, umezeală, căldură și frig acestea pot rezista peste 10 ani, atunci în interiorul caselor cu siguranță vor rezista chiar și zeci de ani!

Ce produse îți poate oferi Pamirco?

Acum că ai aflat despre calitatea superioară a traverselor oferite de noi, de modul în care acestea pot fi utilizate și de durata lor de viață, ne dorim să îți prezentăm și gama de produse pe care o deținem. Trebuie să ai în vedere faptul că dacă ai o anumită necesitate sau dorință a unui produs anume, echipa noastră de experți se poate ocupa și de comenzi personalizate. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui ce îți dorești.

Așadar, gama noastră de produse cuprinde:

  • traverse de cale ferată standard / normale
  • traverse utilizate la macazuri și încrucișări
  • traverse utilizate la poduri
  • panouri asamblate
  • cherestea tivită
  • cherestea netivită.

Cheresteaua tivită și netivită este destinată industriei mobilei. Lemnul folosit de către fabrica noastră este lemn de fag și de stejar. Deși ar exista și posibilitatea de a produce traverse din lemn de esență moale, traversele de esență tare sunt mult mai rezistente și mai durabile.

Vizitează-ne fabrica și alege-ne pe noi!

Deși companiile producătoare de traverse sunt tot mai puține, este important să alegi o companie cu experiență și dedicată muncii pe care o fac. Compania noastră a fost întotdeauna extrem de dedicată și de încântată de fiecare client nou pe care putem să îl mulțumim cu serviciile noastre.

Datorită experienței de peste 15 ani în domeniu, am putut să testăm calitatea serviciilor noastre în timp și să ne devoltăm astfel încât toți clienții noștri să aibă o experiență pozitivă alături de noi. Te așteptăm astfel să ne contactezi sau să ne faci o vizită pentru a discuta nevoie tale și pentru a-ți îndeplini dorințele!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram