fbpx

De ce sa alegi gemurile Duro?

Pe langa calitatea produselor, care desigur este unul dintre cele mai importante elemente, Duro este unul dintre cei mai buni si seriosi producatori, gemurile pentru patiserie de la Duro sunt achizitionate de aproximativ 60% din populatia tarii, lucru devenit posibil printr-un sistem de distributie complex si ramificat pe toata suprafata tarii. Printre bunatatile care ne-au consacrat se numara si marmelada, gemul, pasta de fructe tartinabila si energizantul. Ne gasesti in toate supermarketurile mari si la distribuitorii agreati din fiecare sezon.

Produsele Duro sunt fabricate dupa metode si retete proprii, in incinte moderne, prevazute cu linii automatizate pentru mentinerea stricta a standardelor si calitatii, atingand o capacitate de pana la 6 tone/ ora. Achizitioneaza si tu produsele noastre si bucura-te de gemuri din fructe proaspete de sezon. Gemurile de la Duro preparate doar din fructe proaspete, culese de pe plaiurile locale sunt o sursa extraordinara de nutrienti si nu trebuie sa lipseasca din meniul saptamanal al fiecaruia dintre noi.

Beneficiaza si tu de proprietatile gemurilor de la Duro! Intra pe site si vezi ce bunatati ti-am pregatit. Gemul de caise, capsuni, gutui, piersici si multe alte bunatati precum marmelada si fillingurile termostabile le puteti gasi in toate marile supermarketuri.