De ce sa achizitionzati cuburi de gheata de pe iceworld ro?

IceWorld este cea mai renumita fabrica de gheata cu o larga experienta atat pe plan national, cat si international, colaborand cu unii dintre cei mai producatori la mondiali. Cuburile de gheata au devenit alimente alimentare folosite atat in baruri, restaurante sau in locuintele personale, racind imediat bauturile si oferindu-le mai multa savoare. Ce defineste cubul de gheata Iceworld pentru a-l mentine in topul preferintelor dumneavoastra?

Proprietatile definitorii ale cuburilor de gheata

Cuburile din gheata pe care Iceworld le ofera clientilor sai sunt definite prin calitate, detin o mare performanta in durabilitate intrucat detin un proces de decongelare lin, astfel ca se vor mentine in paharul cu bautura timp de 45 de minute. In plus, aceste cuburi de gheata sunt obtinute printr-un intreg proces de filtrare a apei, chiar si in situatia in care aceasta este potabila, astfel creandu-se o textura cristalina si pura care nu degradeaza gustul bauturii, c il face mult mai puternic si usor recunoscibil.

IceWorld creeaza cuburi din gheata cu ajutorul unor speciale echipamente care fac parte din ultima generatie tehnologica, obtinundu-se cantitati mari intr-un timp extrem de scurt! Pentru ca in zilele calduroase gheata este un aliment indispensabil, iceworld va asteapta cu cateva tipuri de cuburi din gheata cu ajutorul carora opti crea chiar efecte special pentru un spectacol ce va impresiona orice degustator! Rezistenta acestora la temperaturi ridicate poate fi enumerat in lista proprietatilor, el racind rapid orice pahar supus temperaturilor de peste 35 de grade celsius.

Comanda online cuburi de gheata de pe iceworld

Iceworld furnizeaza cuburi de gheata in pungi de 2,5 si 5 kg pe care le livreaza la domiciul clientilor sai doar in cazul in care cantitatea achizitionata depaseste valoarea de 50 de kg. Pentru acest volum de comenzi, serviciul de livrare poate fi chiar gratuit daca transportul se va realiza in Bucuresti, iar cei care vor comanda cuburi de gheata in cantitate ce depaseste valoare de 1000 de kg vor beneficia de o oferta de pret personalizata. Intrati pe pagina web site-ului Iceworld si cereti o oferta de pret pentru cantitatea pe care o veti achizitiona!