De ce petrec femeile ore intregi la telefon?

Barbatii le reproseaza, deseori, femeilor modul in care conduc masina, lipsa simtului de orientare in spatiu, dar, mai ales, trancanelile lor interminabile… Dupa articolul nostru “Din ce cauza nu asculta barbatii nimic din ceea ce le spunem?”, va prezentam un articol consacrat femeilor si maniilor acestora. Acest articol se adreseaza, cu prioritate, barbatilor, dar le va face sa surada si pe cele care se vor regasi in randurile lui.

O femeie scapa de stres vorbind despre problemele ei. Ea are nevoie sa o ascultati, pur si simplu, fara sa ii propuneti solutii.

Ascultarea, un cuvant foarte important pentru echilibrul cuplului.

Femeile au nevoie sa fie privite. Un barbat care sta in coltul lui, toata seara, si nu face nimic, poate sa lase foarte repede impresia sotiei sale ca nu o mai iubeste.

Nu va iesiti, deci, din minti daca iubita dumneavoastra va intreaba incontinuu: “Ma iubesti?, Ti se pare ca sunt frumoasa?”.

Femeile adora contactul fizic. Pielea lor este mai sensibila. Deci, nu ezitati sa va atingeti sotia. Dar, evitati pipaitul.”

Ganditi-va la mangaieri!

Creierul feminin dispune de un corp calos mai dens cu 100/0 decat cel al creierului masculin, femeile avand pana la 30% conexiuni in plus intre emisfera dreapta si cea stanga. Iata de ce, femeile sunt capabile sa mearga, sa vorbeasca si sa isi dea si cu ruj pe buze, toate in acelasi timp…

Nu va nelinistiti, deci, domnilor, daca intr-o jumatate de zi, femeile fac de trei ori mai multe lucruri decat dumneavoastra: au timp sa isi sune prietenele, sa planifice vacantele, sa citeasca reviste In timp ce dumneavoastra abia aveti timp sa schimbati pamantul din ghiveciul plantelor!

Pentru femei, toaleta este echivalenta cu un club social sau cu un cabinet de terapie. Femei care nu s-au mai vazut niciodata pot sa iasa de la toaleta in calitate de cele mai bune prietene din lume. Barbatii se duc la toaleta din motive biologice. Nu ati auzit niciodata un barbat intreband: ‘Ionut, ma duc la toaleta. Vii cu mine?

Este adevarat ca toaletele pentru doamne se transforma, deseori, in locuri unde au loc discutii si confidente: “Ce marca este rujul tau de buze? De unde ti-ai cumparat fusta?”.

Nu aruncati, niciodata, cu piatra intr-o femeie care va spune sa cotiti la dreapta, cand, de fapt, ea vroia sa spuna: “Ia-o la stanga”. Majoritatea femeilor fac greu diferenta intre partea stanga si cea dreapta, deoarece ele isi folosesc cele doua emisfere cerebrale, pentru a se orienta in spatiu.

Suntem de acord, ca multe femei au nevoie sa se concentreze pentru a face diferenta intre partea stanga si cea dreapta, tre sa gandim si noi corect.