De ce NUMAI cu un instructor invat Meditatia Transcendentala MT ?

22 februarie 2016

Meditatia Transcendentala (MT) este o practica ne-religioasa care permite accesarea propriilor rezerve de calm, claritate si bucurie interioara.Tehnica MT se invata si se practica fara efort si functioneaza din primul moment chiar daca crezi sau nu. Concluziile a peste 600 de cercetari stiintifice dezvoltate in ultimii 30 de ani in mai bine de 250 de universitati si scoli medicale au convins deja - Tehnica Meditatiei Transcendentale (MT) este UNICA in practica si rezultate .

MT se invata individual de la un instructor atestat care a parcurs toate etapele de formare sub egida organizatiei internationale infiintate de Maharishi Mahesh Yogi.

Ea urmeaza intocmai tot ce a stabilit Maharishi pentru mentinerea puritatii acestei tehnici ale carei principii sunt milenare. Fara mentinerea acestei puritati tehnica este diluata.

Prin mentinerea puritatii tehnicii se intelege atat buna alegere a sunetului („mantra”) cat si impartasirea lui de catre instructor elevului exact in modul transmis de generatii in traditia Vedica.

Nimeni nu este oprit sa invete Meditatia Transcedentala(MT) din considerente financiare, asa incat nu exista motive sa nu fie invata cum trebuie.

Pot urma cursul de instructor MT persoanele care au invatat programul MT-Sidhi si pot invata programul MT-Sidhi persoanele care au invatat Tehnica MT si apoi tehnicile avansate de Meditatie Transcendentala predate la cateva luni diferenta una de cealalta.

Este un progres care in mod realist dureaza minimum 2 ani dupa invatarea Tehnicii MT.

Cursurile pentru a deveni instructor de Meditatie Transcendentala (MT) au loc in cantonament – exista cursuri pentru barbati si separat pentru femei – si dureaza 5 luni de zile, timp in care atentia este focalizata in exclusivitate asupra cursului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram