De ce am nevoie de ranking pe google ?

25 septembrie 2018
Autor:
Yoseo Design

La ce se gandeste oare un antreprenor cand aude cuvintele SEO Bucuresti? Dar tu la ce te gandesti cand auzi acesti doi termeni? Poate pentru tine cuvintele SEO Bucuresti nu inseamna mare lucru, sau poate SEO Bucuresti este exact ceea ce cauti, chiar in acest moment. YOSEO este o firma de web design, care ofera si servicii de optimizare SEO.

De ce ar trebui sa conteze pentru tine cuvintele Seo bucuresti, si ce este de fapt SEO? SEO este acronimul de la Search Engine Optimization, in romana, “Optimizare pentru Motorul de Cautare”. SEO implica o serie de operatiuni efectuate de echipa de promovare pentru facilitarea urcarii, ca pozitie, a unui site web in lista de rezultate a cautarilor, pentru diverse cuvinte sau expresii cheie. SEO este de doua tipuri: optimizare interna (on-site optimization) optimizare externa (off-site optimization).

Optimizarea interna tine de masurile de promovare care sunt aplicate site-ului, ele fiind influentate exclusiv de catre echipa de SEO, exemple de optimizare interna ar fi scrierea corecta a titlurilor si descrierilor, cresterea vitezei de incarcare a paginilor, prelucrarea imaginilior si a fotografiilor, optimizarea structurii URL, folosirea intr-o masura echilibrata a reclamelor;

Optimizarea externa este cea in care promovarea tine propriu-zis de Internet. Asta inseamna ca, pornind de la o realitate obiectiva in legatura cu calitatea site-ului motoarele de cautare incearca sa identifice prin metode specifice relevanta si importanta paginii web in raport cu sintagma cautata. Acestea sunt supranumite indicatori de calitate, performanta si popularitate (numarul de interactiuni sociale, contextul in care apar mentiunile etc.).

Ai avea nevoie de asa ceva, daca deja detii un site web? Pentru a intelege de ce este mandatoriu SEO pentu afacerea dumneavoastra va vom da acest exemplu: aveti o firma de webdesign si SEO, atunci cand un client cauta pe Google termenii “SEO Bucuresti”, apar un numar de site-uri pe prima pagina, optimizarea motorului de cautare aduce site-ul dumneavoastra in topul rezultate afisate. Astfel, este mai mare posibilitatea ca site-ul dumneavoastra sa fie accesat de catre posibili clienti, acest fenomen rezultand in cresterea cererii pentru  serviciile dumneavoastra.

 

De asemenea, firma noastra de SEO si webdesign se ocupa si de realizarea unui site web, de la conceperea structurii si a interfetei grafice, pana la introducerea propriu-zisa a datelor constituind continutul site-ului; de crearea etichetelor pentru produse; de creatie 3D, acesta reprezinta alcatuirea unei imagini intr-un mediu virtual, produsul fiind construit pe: inaltime, latime, adancime.

De asemenea, facem si bannere, acestea sunt adesea primul lucru ce va va reprezinta afacerea si website-ul, deci, design-ul banner-ului dumneavoastra ar trebui creat de catre un designer profesionist și experimentat, iar noi va punem la dispozitie o echipa bine pregatita si cu o experienta mare in acest domeniu.

Daca doriti sa va aduceti site-ul la un nivel superior, sa il faceti cunoscut pentru a va creste numarul de clienti si a va extinde afacere, indrazniti sa apelati la firma noastra de webdesign si SEO!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram