De ce led in detrimentul becurilor economice?

9 iulie 2017
Autor:
Savelectro

Principalul motiv este cel legat de gazul care este utilizat pentru punerea lor in functiune si a posibilitatii extrem de ridicate de a se deteriora prin lovire. In plus lumina pe care o genereaza nu este tocmai cea mai buna pentru ochii nostri, prin urmare producatorii au cautat si au si gasit o alternativa cu adevarat curata.
Oricare dintre becuri led vei alege sa utilizezi trebuie sa stii ca acestea sunt cu mult mai solide din punct de vedere al manevrarii si nu exista niciun risc daca printr-o intamplare unul dintre ele s-ar sparge. In practica, sa spargi becuri led este chiar dificil pentru ca materialul din care este produs globul becului este foarte dur. Nici socurile mecanice obisnuite pentru aceste becuri led nu sunt periculoase pentru ca la interior componentele electronice sunt perfect fixate si nu pot fi deteriorate.
Manevrabilitatea pentru becuri led este o caracteristica importanta atunci cand vrei sa le inlocuiesti, lucru pe care il poti realiza imediat dupa ce ai intrerupt alimentarea lor. In comparatie cu sursele de iluminat cu incandescenta care se incing foarte mult si degaja caldura consistenta, aceste becuri led pot fi manevrate fara nicio dificultate.
Reciclarea pentru becuri led este inca o sursa importanta pentru protejarea mediului inconjurator pentru ca toate componentele acestora sunt reciclabile fara a fi necesara o procedura speciala de protejare si recuperare pentru neutralizare a vreunui produs secundar pe care acestea il contin.
Pe termen lung folosind becuri led nu doar vei plati mai putin la factura de electricitate ci vei avea mai multa siguranta pentru sanatatea ta, vei arata clar ca esti interesat de protectia pe termen lung a mediului si vei avea o iluminare de calitate exact asa cum iti doresti.
Sigur, becurile led nu sunt singura varianta de a inlocui becurile economice. O alta varianta cel putin la fel de economica este utilizarea de banda led, de diferite dimensiuni si/sau culori.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram