De ce este importantă calitatea ingredientelor dintr-un parfum?

14 aprilie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Atunci când cauți să cumperi un parfum, probabil că primul lucru la care te gândești este calitatea și persistența acestuia. Desigur, persistența este dată de calitate și anume de calitatea ingredientelor. Dacă ești în căutare de parfumuri arabesti dama, atunci acest articol te va ajuta cu siguranță în luarea unei decizii.

De ce ingredientele naturale din aceste parfumuri arăbești sunt mai bune?

În majoritatea parfumurilor produse și comercializate în ziua de azi vei găsi doar ingrediente sintetice, produse în laborator. Aceste arome produse în laborator sunt făcute în așa fel încât să semene cât mai mult cu cele naturale, deși niciodată nu vor fi tocmai identice. Totodată, ingredientele naturale sunt mult mai potrivite persoanelor care au pielea sensibilă, deoarece acele substanțe sintetice pot provoca iritația pielii.

Aromele naturale în schimb sunt extrase din frunze, flori, arbori sau alte ingrediente naturale. Procesul de a produce o esență saturală sau un ulei esențial este mult mai complex decât cel al producerii de arome sintetice.

Uneori tot procesul de extragere a unor uleiuri esențiale poate să dureze zile sau chiar săptămâni întregi. Spre exemplu, oud-ul se extrage din rășina unui arbore infectat cu o anumită ciupercă. Astfel, întreg procesul de infectare a arborelui, de extragere a rășinei și apoi de prelucrare a acesteia pentru a produce acel ulei esențial

De ce sunt aceste parfumuri atât de persistente?

Persistența ridicată a acestor parfumuri este dată de calitatea uleiurilor dar și a ingredientelor din care uleiurile sunt confecționate. Apele de parfum arăbești au o persistență de cel puțin 8-12 ore. Dacă aplicarea lor are loc și pe țesături, de multiple ori, mirosul poate rezista chiar și la spălare.

Parfumierii arabi sunt foarte pricepuți la a creea arome speciale și combinații puternice care să fie persistente. Parfumurile noastre sunt de o calitate înaltă, importate tocmai din Dubai. La achiziționarea oricărui parfum vei primi un certificat de originalitate și de calitate. Cumpara doar parfumuri originale si astfel te vei putea bucura pana la ultima picatura.

Parfumurile arăbești au niște note specifice care se găsesc în majoritatea lor. Acestea sunt ca o semnătură sau o carte de vizită a lor, reprezentând un element de recunoaștere a parfumurilor arăbești. Printre aceste note putem amint oud-ul, paciuli, vailie, mosc, chihlimbar, piper roz , lemn afumat, iasomie.

Tips and tricks despre aplicarea unui parfum de calitate?

Atunci când utilizezi un parfum este foarte important și modul în care este utilizat, adică locurile unde îl aplici. Ne dorim ca experiența ta să fie una plăcută, iar astfel vrem să venim în ajutorul tău cu o serie de tips and tricks.

Foarte multă lume este cu impresia că pentru a face ca un parfum să se simtă mai puternic și să reziste, trebuie aplicată o cantitate foarte mare din el. Contrar acestei concepții, este mult mai importantă zona aplicării decât cantitatea. După cum probabil știi deja, aromele unui parfum se eliberează la căldură, așadar zonele preferate pentru aplicarea parfumului sunt zonele mai calde ale corpului. Noi recomandăm următoarele zone:

  • decolteu
  • gât
  • încheieturi
  • în spatele urechilor.

Aplicarea parfumului se poate face și pe haine, însă ai grijă la culoare și la tipul de țesătură. Noi recomandăm aplicarea doar pe țesăturile naturale și pe culori care nu riscă pătarea. Unele uleiuri din compoziția parfumului pot fi colorate, apărând astfel riscul de pătare.

Esențele tari se țin în sticluțe mici...

Acum dacă ai aflat despre parfumurile arăbești, dorim să îți prezentăm și o altă variantă, una mai specială, și anume uleiurile de parfum. Acestea sunt uleiuri concentrate, care nu sunt diluate cu alcool sau cu alți solvenți.

Se găsesc în sticluțe, în cantități mici. Aplicarea lor se face în general cu ajutorul unei anse de metal care este ținută în sticluță și atașată de dop. La Shaikh Perfumes găsiți un astfel de ulei, și este vorba despre:

  • Stunning Ulei Arăbesc – concentrat de ulei. Acesta se găsește în cantitatea de 12 ml și conține ca arome principale note florale, care sunt armonizate cu note de citrice, litchi, trandafir, piersică, chihlimbar și mosc. Acest ulei este unic atât prin aromele sale, cât și prin aspectul sticlei și al ambalajului. Lăsând impresia de eleganță și lux, este ci siguranță ceva ce merită încercat. Prețul unei astfel de sticluțe este de 342 lei.
Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram