De ce este important sa alegi usi si ferestre de calitate pentru locuinta ta?

28 iunie 2017

Una dintre cele mai populare alegeri ale proprietarilor de locuinte la ora actuala este lemnul stratificat, material care pare sa ofere cele mai bune solutii proprietarilor de locuinte atunci cand vine vorba despre izolare termica si fonica si de rezistenta materialului in timp.
Usile si ferestrele din lemn stratificat se regasesc la ora actuala intr-o diversitate destul de mare, mai ales in ceea ce priveste design-ul. Mai mult decat atat, atat usile cat si ferestrele din lemn stratificat se pot achizitiona astazi si prin intermediul magazinelor online de profil, astfel ca este mult mai usor sa facem o alegere potrivita pentru noi si locuinta noastra. Iata insa cateva motive pentru care sa optezi pentru usi si ferestre de calitate superioara pentru locuinta ta.
40% din caldura se pierde prin intermediul usilor si ferestrelor in timpul iernii.
Unul dintre cele mai importante motive pentru care trebuie sa acordam o mare atentie calitatii acestor materiale se datoreaza faptului ca, conform expertilor, aproximativ 40% din caldura pe care o producem in locuinta in timpul iernii se pierde prin intermediul usilor si al ferestrelor. In acest sens, lemnul stratificat este unul dintre materialele care poate asigura o izolatie termica si fonica de exceptie. Lemnul nu permite transferul de temperaturi prin intermediul sau, astfel ca, caldura nu se va pierde din locuinta pe timpul iernii, iar in timpul verii acesta nu va permite caldurii sa patrunda cu usurinta in locuinta. Asadar, prin alegerea unei tamplarii de calitate putem reduce semnificativ cheltuielile aferente intretinerii, mai ales in timpul iernii.
Usile si ferestrele pot rezista chiar si pana la 50 de ani daca sunt intretinute corespunzator.
Atat usile, cat si ferestrele din lemn stratificat pot rezista chiar si pana la 50 de ani conditiilor din mediul exterior, evident cu conditia ca acestea sa fie intretinute periodic si cu solutii de calitate. Din acest punct de vedere este foarte important sa luam in calcul si acest aspect atunci cand vine vorba despre alegerea unei tamplarii. Usile si ferestrele nu sunt elemente pe care le vom inlocui anual, astfel ca, alegerea unui produs de calitate inca de la inceput ne va putea scuti de neplaceri ulterioare. Lemnul, spre deosebire de alte materiale poate fi restaurat destul de simplu atunci cand anumite sectiuni se deterioareaza si acest lucru nu presupune costuri ridicate, asa cum se intampla in cazul celorlalte materiale.
Holzertehnic este o companie producatoare de usi si ferestre din lemn stratificat la cele mai inalte standarde calitative si pe care le puteti achizitiona la preturi deosebit de avantajoase.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram