De ce este implantul dentar una dintre cele mai eficiente solutii de restaurare a danturii?

13 aprilie 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Lipsa dintilor este nu numai o problema de natura estetica, ci si una care influenteaza starea de sanatate a intregului organism. Din acest motiv au fost dezvoltate numeroase solutii de inlocuire a dintilor lipsa, numai ca una dintre cele mai eficiente este reprezentata de implantul dentar.

Cei care doresc sa se bucure de rezultatele acestei solutii si doresc sa apeleze la tratamentul cu implant dentar in Bucuresti, pot apela la clinica stomatologica Elveto Dent, una dintre clinicilor de top si performante din acest sector de activitate.

Care sunt atuurile care fac din implantul dentar o solutie eficienta?

Tratamentul cu implant dentar a devenit tot mai popular in ultima perioada, iar acest lucru se datoreaza rezultatelor pe care le ofera si duratei de viata pe care implantul o are, de pana la 15 ani sau chiar mai mult.

Astfel ca un prim atu pe care il are implantul dentar este rezistenta. Daca procedura de inserare a implantului este efectuata corect si in conditii de igiena, iar pacientii respecta toate indicatiile medicilor stomatologi, acestia se pot bucura de o dantura restaurata prin aceasta metoda foarte mult timp, poate chiar intreaga viata.

De asemenea, tratamentul cu implant dentar, efectuat de medicii de la clinica dentara Elveto Dent, se potriveste aproape oricarei persoane adulte, fiind indicat numai dupa ce dezvoltarea danturii s-a finalizat si pana la 90 de ani, daca starea de sanatate permite.

Un alt motiv pentru care acesta este considerat unul dintre cele mai eficiente solutii de inlocuire a dintilor pierduti si restaurare a danturii este faptul ca seamana foarte mult cu dintele natural, atat in ceea ce priveste aspectul, dar si in ceea ce priveste functionalitatea.

Implant dentar in Bucuresti | clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

Implant dentar in Bucuresti

In plus, implantul dentar poate inlocui un singur dinte sau poate fi folosit si in cazul unui numar mai mare de dinti lipsa, la Elveto-Dent.ro fiind disponibila chiar solutia protezei pe implant, care este fix si mai confortabila.

In concluzie, popularitatea acestei solutii de restaurare a danturii are o baza foarte solida, tot mai multi pacienti bucurandu-se de beneficiile implantului dentar.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram