De ce este benefic sa folositi un regulator de presiune a apei?

regulator_presiune_apa

Un regulator de presiune a apei se ocupa cu fluxul de apa care intra in casa din conducta principala. Mai exact, este o supapa care ajuta la reducerea presiunii apei inainte de a ajunge la oricare dintre instalatiile casei. Instalarea unui astfel de regulator de presiune a apei este necesara pentru a evita problemele care pot aparea din cauza unei presiuni excesive. In plus, economisesti bani prin economisirea de apa, insa, pe langa asta mai ofera si alte beneficii.

Apa care circula prin conductele si prin robinetele din casa ta pune multa presiune asupra lor. Din aceasta cauza la o anumita perioada garniturile si sigiliile trebuie inlocuite.

Un regulator presiune apa poate ajuta la stabilirea unei presiuni ideale care poate extinde durata de viata a acestora, dar si nevoia de a le schimba sau teama ca poate avea loc o scurgere in orice moment.

Aparatele electronice care functioneaza cu apa, precum: masina de spalat, masina de spalat vase, espressorul nu sunt aparate tocmai ieftine. Atunci cand apa circula prin ele cu o presiune prea mare pot cauza defectiuni, atat lor cat si corpurilor sanitare.

De ce sa investesti excesiv in reparatii ale conductelor sanitare cand poti investi o singura data intr-un regulator de presiune a apei?

 Reglarea corecta a fluxului de apa poate ajuta la protejarea acestora si reducerea necesitatii de reparatii sau schimbarea periodica a componentelor instalatiilor sanitare care costa destul de mult. In plus, in cazul anumitor defectiuni, din cauza presiunii neregulate aparatul iese din garantie, iar costurile reparatiilor vor fi suportate chiar de tine.

In cazul in care exista modificari la sistemul de alimentare cu apa al orasului sau al blocului in care locuiesti, acest lucru poate ca, uneori, sa genereze o presiune semnificativ mai mare.

Iar asta poate produce defectiuni atat asupra aparatelor electrocasnice racordate la apa cat si asupra instalatiilor sanitare. Pentru a evita astfel de probleme, exista o solutie care este mereu la indemana si care merita toata atentia ta. Un regulator de presune apa este mai mult decat un instrument necesar pentru buna functionare a sistemelor sanitare.

Nu doar ca te salveaza de costuri suplimentare pentru reparatii sau inlocuirea aparatelor, dar te ajuta sa elimini complet riscurile asociate cu pierderile de apa care pot conduce la cheltuieli inutile. In cazul in care vrei sa apelezi la specialisti, compania Bartrom este specializata in servicii si produse de pneumatica si control fluide. Acceseaza magazinul online Bartrom.ro.

Pentru a achizitiona regulatoare de presiune a apei, apelati cu incredere la specialistii Bartrom.ro si beneficiaza de produse menite sa iti asigure controlul deplin asupra calitatii si presiunii apei. In catalogul online al companiei gasesti numeroase oferte si cele mai bune solutii in ceea ce priveste controlul fluidelor. Pentru a vedea lista de preturi, accesati www.bartrom.ro.