De ce Cogenerare? Afla la Targul de Energie Eficienta

11 noiembrie 2013

Afla de ce ne vom vedea la standul B-Team Energy and Environment din cadrul Targului International de Energie Eficienta si Regenerabila, editia a 6-a, gazduit de Exporom Exhibition Centre, Strada Biruintei, Nr. 98, Bucuresti-Pantelimon-Ilfov.

Cum este perceputa cogenerarea in zilele noastre?
Ce rol are in proiectele pe care le derulam?
Putem da sistemul traditional de caldura si energie pe sistemul modern-inovator numit Cogenerare?
Care sunt avantajele tehnologiei de cogenerare in vietile noastre?

Suntem o echipa Preocupata de eficienta energetica din proiectele dvs., Valorificam energia din resurse limitate, Sustinem utilizarea formelor de energie disponibila si aducem Valoare investitiilor dvs. in cogenerare si trigenerare.

Imparte coffee break-ul dintre conferinte la standul nostru, in a doua zi de targ - 21 noiembrie, de la ora 15.00!

Am gandit Standul B-Team Energy and Environment ca un loc de intalnire pentru specialistii din domeniul energiei regenerabile, cogenerarii si trigenerarii de inalta eficienta. Experientele pe care fiecare dintre noi le-a parcurs vor fi o punte de legatura catre construirea noilor ipoteze de lucru pentru viitoarele proiecte, unde sansele reale de reusita cresc considerabil.

Impartaseste cu un prieten participarea noastra la targ si poti castiga o invitatie dubla!
Pentru ca a avea grija de mediul inconjurator inseamna a avea grija si de oamenii din jurul nostru, ne-am gandit sa va rasplatim pentru ca iubiti natura.

Lasa-ne un mesaj la adresa de email [email protected] cu datele tale de contact si ale insotitorului tau pana la data de 18 noiembrie si poti castiga o invitatie dubla la Targul International de Energie Regenerabila. Persoanele din Bucuresti se pot prezenta la sediul companiei noastre din Str. Diditel, Nr. 11, Sector 4, Zona Tinereului, pentru a-si ridica premiul.

Ia-ti invitatia si vino la targ la Standul B-Team Energy and Environment, intre 20-22 noiembrie 2013, la Exporom Bucuresti-Panteliom-Ilfov!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram