De ce ambalaje si accesorii ai nevoie pentru mutari?

Momentul in care te muti este un moment extrem de important. De cele mai multe ori, mutarea inseamna schimbarea intregii vieti: alta locuinta, alte locuri din care iti faci cumparaturile, alte piese de mobilier si chiar alti prieteni si alt loc de munca. Pana sa ajungi sa traiesti noua viata insa, trebuie sa muti tot ceea ce este important din vechea viata. Pentru lucrurile materiale lucrurile par destul de simple: le alegi pe cele mai importante, apelezi la o firma de mutari si le muti.

Daca vrei sa le muti in deplina siguranta lucrurile nu mai sunt atat de simple. Vei avea nevoie de ambalaje  care sa le protejeze si de o foarte mare atentie la organizare.

Care sunt ambalajele si accesoriile cele mai importante?

  • Cutiile. Sunt cele mai bune pentru mutari, deoarece permit o organizare foarte buna a cartilor si a elementelor de decor. Poti opta pentru cutii de dimensiuni variate si partea buna la acestea este ca sunt foarte flexibile. O cutie de carton poate fi pliata si odata ce nu mai este folosita, este biodegradabila.
  • Foliile cu bule. Cutiile nu sunt suficiente pentru protectie. Din feriire, exista foliile cu bule de aer, care pot proteja foarte bine chiar si piesele foarte fragile. Daca ai de transportat lucruri casante, invelirea lor in folii cu bule este cea mai indicata.
  • Zapada artificiala. Este, din nou, un element de protectie care poate sa tina in siguranta toate acele piese pe care nu le vrei sparte.
  • Banda adeziva. Pentru a nu se desface cutiile, banda adeziva este un accesoriu ideal. Ieftina si eficienta, aceasta nu trebuie sa lipseasca din trusa celor care doresc sa se mute.
  • Saci si pungi. Hainele si lucrurile care nu risca sa fie stricate pot fi transportate in saci sau in pungi de dimensiuni mari.

De unde poti face rost de aceste accesorii?

Din fericire, le gasesti in mai toate hipermarketurile. Daca nu vrei sa cumperi cantitati mai mari decat ai nevoie insa, poti sa alegi o firma de mutari care vine la pachet cu toate accsoriile de care au nevoie. In felul acesta, stresul tau se diminueaza destul de mult.

O mutare poate sa fie o uriasa doza de stres. Totusi, daca o organizezi asa cum trebuie, poti sa o duci la bun sfarsit ieftin si in timp util.