Dati-ne teme de vacanta pe iceart.ro

31 iulie 2018
Autor:
Touch Media

Vara, Ice Art e in vacanta. Muncim, dar ne consideram tot in vacanta, pentru ca Ice Art e arta, e pasiune pusa in practica, e placere.

Chiar daca in procesul de creatie a unei sculpturi in gheata sunt si etape care constau in munca si atat, sau chiar daca sunt si pasi si norme care trebuie respectate cu strictete, la final, nimic nu ne poate convinge ca am fost si suntem la munca.

Sculpturile in gheata pentru evenimentele sezonului ne stau marturie ca placerea e cea care guverneaza tot procesul. Nu e usor, nu e simplu, dar nici anevoios nu e. Sculptam in gheata cu determinare, chiar si ore in sir, dar iubim sa ne lasam creativitatea sa vorbeasca prin mainile noastre cu gheata. Si putem spune ca ies adevarate opere de arta din imaginatia noastra lasata libera.

Iar bucuria de pe chipurile clientilor nostri ne fac mandri si ne sunt motivatie sa continuam pe drumul acesta. Si am colaborat cu oameni pentru evenimente mici, petreceri private, dar si pentru evenimente de anvergura, petreceri corporate sau lansari de produse sau servicii. Si pentru un tip de eveniment mic, si pentru un eveniment maret, sculptam in gheata cu aceeasi placere, motivati nu de cantitatea comenzi, ci de calitatea provocarilor lansate.

Ice Art a avut tot felul de provocari pe care le-am onorat cu succes: sculpturi clasice pentru nunti, botezuri si aniversari, baruri de gheata, dozatoare de gheata, pahare de gheata, logo-uri de companii, decoruri spectaculoase din gheata, obiecte incadrate in gheata si lista e lunga.

Noi suntem cu pasiunea si cu vacanta continua. Dati-ne teme de vacanta! Ne gasiti pe iceart.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram