DĂRUIEȘTE ȚI MOMENTE SPECIALE DE RĂSFĂȚ CU SETURILE CADOU DOVE

13 noiembrie 2015

Printre pregătirile caracteristice sezonului și organizarea surprizelor pentru cei dragi, nu uita să îți acorzi timpul necesar pentru ritualul tău de frumusețe. Descoperă cea mai bună îngrijire pentru părul și pielea ta cu noile seturi cadou Dove, special create pentru finalul de an.
Descoperă frumusețea. Dove este diferit.

DESCOPERĂ NOILE SETURI CADOU PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI
DOVE ADVANCED HAIR SERIES

Dove Oxygen Moisture Collection
Dă viață părului fin!
Dove Oxygen Moisture. Hidratare + până la 95% mai mult volum*

Șamponul, balsamul și masca Dove Oxygen Moisture au formule lejere, care îți oferă un plus de hidratare fără să-ți încarce părul. Gama beneficiază de tehnologia de ultimă generație: Oxyfusion. Ingredientele emoliente obișnuite sunt hidrofobe (nu iubesc apa) și se depozitează pe suprafața firului de păr, în timp ce ingredientele infuzate cu oxigen din gama Oxygen Moisture sunt solubile în apă și nu se depun pe suprafața firului de păr. Astfel, părul se bucură în același timp de hidratare în profunzime, dar și de elasticitate și volum.
Se recomandă utilizarea Dove Oxygen Moisture ca parte a unui ritual format din trei etape (curățare, îngrijire și tratament) pentru o îngrijire excepțională a părului fin și drept.
*utilizare șampon și balsam vs păr cu sebum, fără volum
Setul Dove Oxygen Moisture include șampon, balsam, mască tratament și o cutie premium cadou.

Preț recomandat: 71.29 lei

Dove Youthful Vitality Collection
Descoperă frumusețea părului revitalizat!
Dove Youthful Vitality. Hrănire în profunzime + păr cu aspect mai bogat*

Cu trecerea timpului, părul tău pierde din nutrienții esențiali, devenind uscat și fragil. Noua gamă Dove Youthful Vitality are grijă de nevoile părului matur, tratează semnele devitalizării, hrănind părul în profunzime și conferindu-i un aspect mai bogat.*

Formulele speciale ale șamponului și balsamului sunt completate de o inovație în categoria produselor de îngrijire a părului, Dove Youthful Vitality BB cream – un produs multi-beneficiu, care ajută la refacerea nivelului de nutrienți, la fortifierea și protejarea părului împotriva ruperii și îl face ușor de aranjat. Părul tău va fi mătăsos, revitalizat și puternic.

*utilizare șampon și balsam vs. păr cu sebum, fără volum.
Setul Dove Youthful Vitality include șampon, balsam, BB Cream și o cutie premium cadou.

Preț recomandat: 71.27 lei

DESCOPERĂ CEA MAI BUNĂ ÎNGRIJIRE DOVE PENTRU PIELEA TA PRINTR-O EXPERIENȚĂ SPA MULTI-SENZORIALĂ

Colecțiile Dove DermaSpa conțin cea mai recentă inovație în îngrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenți de hidratare esențiali obținuți din uleiuri naturale) derivată din produsele pentru îngrijirea tenului.

Dove DermaSpa Goodness3 Collection
Dove DermaSpa Goodness3 Dove DermaSpa Goodness3 combină uleiurile omega extrase din cătină cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care acționează chiar în interiorul celulelor pielii*, lăsând pielea optim hidratată. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietățile de refacere a barierei de protecție a pielii, sunt infuzate în formula activă Dove pentru o textură a pielii catifelată, luminoasă şi cu un aspect uniform. Gama este caracterizată de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nucă de cocos şi mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant şi măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie şi frangipani.

*din stratum corneum
Setul Dove DermaSpa Goodness3 include loțiune de corp, cremă de mâini și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 32.33 lei

Dove DermaSpa Uplifted+ Collection
Gama Uplifted+ oferă hidratare şi hrănire în profunzime*, acestea fiind principalele elemente care ajută la refacerea vizibilă a elasticității şi fermității pielii. Gama include un ser disponibil sub forma unui recipient cu bile (roll-on), care hidratează pielea printr-o acțiune ușoară de masaj, pentru a-i îmbunătăți fermitatea şi elasticitatea. Produsele te îmbie printr-un parfum rafinat de nuferi eleganți şi castravete, împrospătat cu frunze verzi de iris combinate cu note senzuale de santal, paciuli indonezian şi mosc dulce.

*din stratum corneum
Setul Dove DermaSpa Uplifted+ include loțiune de corp, roll-on pentru corp și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 55.46 lei

Dove Beauty Collection Complete Bag

Ritualul tău zilnic de frumusețe poate începe cu o experiență unică de răsfăț cu gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing. Îmbogățit cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ și spumă cremoasă și bogată, acesta îți învăluie pielea în catifelare și hidratare.

Formula inovatoare cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Săpunul-cremă Dove Beauty Cream este singurul săpun cu ¼ cremă hidratantă care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru față. Având o formulă delicată și un pH neutru, Dove curăță delicat pielea și menține bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

Deodorantul antiperspirant roll-on Dove Original cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului și îți oferă 48h de protecție antiperspirantă eficientă. Bucură-te de o piele a subrațului mai fină și catifelată cu deodorantul antiperspirant Dove Original.

Șamponul Dove Intense Repair este special creat pentru părul degradat. Acesta are la bază tehnologia Fibre Actives™, ce repară firul de păr din interior, și serul hidratant MicroMoisture, care îngrijește și repară suprafața acestuia. Părul devine astfel mai rezistent, cu până la de 5 ori mai puține vârfuri despicate*.

*Șampon și balsam Intense Repair vs. șampon obișnuit

Setul Dove Beauty Collection Complete conține și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 66.68 lei

Dove Silk Collection Complete Bag

Cu gelul de duș nutritiv Dove Silk Glow te bucuri de o piele luminoasă și fină ca mătasea. Grație tehnologiei Nutrium Moisture™, cu un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii, ai parte de o piele frumoasă, vizibil mai fină și catifelată, chiar după primul duș.

Deodorantul spray Dove Silk Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E oferă protecție antiperspirantă eficientă 48h și îngrijește delicat pielea subrațului. Pentru o piele a subrațului frumoasă și catifelată, alege Dove!

Săpunul-cremă Dove Silk Oil Cream este singurul săpun cu ¼ cremă hidratantă care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru față. Având o formulă delicată și un pH neutru, Dove curăță delicat pielea și menține bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

Șamponul și balsamul Dove Nourishing Oil Care sunt special create pentru părul uscat, cu fire rebele. Gama are la bază complexul Nutri-Oils care este format dintr-un amestec special de uleiuri naturale de migdale și nucă de cocos ce hrănesc părul uscat în profunzime.

Păr frumos și ușor de pieptănat!
Setul Dove Silk Collection Complete conține și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 65.14 lei

Dove Beauty Collection Essential Bag

Bucură-te de o piele mai fină și mai catifelată chiar după primul duș cu gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing ce are la bază formula revoluționară cu Nutrium MoistureTM care combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii.

Formula inovatoare cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Bucură-te de protecție antiperspirantă eficientă și o piele a subrațului frumoasă cu deodorantul stick Dove Original! Formula cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului, lăsând-o fină și catifelată!

Setul Dove Beauty Collection Essential conține și o geantă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 50.68 lei

Dove Pistachio Collection Bag

Bucură-te de o piele mai frumoasă în fiecare zi cu gelul de duș Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia. Cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, gelul de duș te învăluie într-o spumă cremoasă ce-ţi răsfaţă simţurile. Formula cu Nutrium MoistureTM, ce combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii, îţi îngrijește și îți hidratează pielea în profunzime, chiar în timpul duşului.
Loțiunea de corp Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, potrivită pentru toate tipurile de piele, conține extract de fistic şi parfum fin de magnolie ce îți învăluie simțurile. Formula inovatoare cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat, hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum).

Descoperă bucuria de a purta culorile care îți scot în evidență frumusețea naturală! Deodorantul antiperspirant spray Dove Invisible Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E este primul deodorant dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori. Bucură-te de protecție antiperspirantă eficientă și o piele a subrațului catifelată cu Dove Invisible Dry!

Setul Dove Pistachio Collection conține și o geantă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 50.68 lei

Dove Shea Butter Duo Collection

Bucură-te de o piele mai fină și mai catifelată chiar după primul duș cu gelul de duș nutritiv Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla ce are la bază formula revoluționară cu Nutrium MoistureTM care combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii. Parfumul fin de vanilie îți oferă o senzație de echilibru și te ajută să te bucuri de răsfaț suprem în timpul dușului.

Formula inovatoare cu DeepCare Complex a loțiunii de corp Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată, mătăsoasă și cu un miros plăcut. Potrivită pentru toate tipurile de piele, loțiunea de corp Dove conține unt de shea - un agent de hidratare puternic cu proprietăți deosebite de vindecare a pielii.

Preț recomandat: 26.24 lei

Dove Coconut Duo Collection

Bucură-te de o piele mai fină și mai catifelată chiar după primul duș!
Ritualul tău zilnic de frumusețe poate începe cu o experientață sublimă de răsfăț cu gelul de duș nutritiv Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals. Îmbogățit cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™, spumă cremoasă și parfum îmbietor de iasomie acesta îți învăluie pielea în catifelare și îți oferă o stare plăcută de relaxare.

Răsfață-ți pielea cu loțiunea de corp Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals, potrivită pentru toate tipurile de piele. Formula specială cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat, hrănește pielea în profunzime (stratum corneum) și o lasă fină și plăcută la atingere.

Preț recomandat: 26.24 lei

Dove Beauty Duo Collection

Poți avea o piele mai fină și mai catifelată chiar după primul duș cu gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing ce are la bază noua formulă revoluționară cu Nutrium MoistureTM care combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii. Spuma cremoasă și bogată îți învăluie pielea în catifelare și răsfăț.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Original cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului și îți oferă protecție antiperspirantă eficientă 48 de ore.

Preț recomandat: 25.71 lei

Dove Revitalize Duo Collection

Ritualul tău zilnic de frumusețe poate începe cu un duș revitalizant cu gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh Revitalize. Formula revoluționară cu Nutrium Moisture™ combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii ce îți oferă cea mai eficientă hidratare Dove. Spuma cremoasă și bogată îți învăluie pielea în catifelare, iar parfumul de mandarine și flori de Tiaré îți oferă o senzație de prospețime.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Invisible Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E este primul deodorant dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori. Bucură-te de protecție antiperspirantă eficientă și o piele a subrațului catifelată cu deodorantul Dove Invisible Dry!

Preț recomandat: 25.71 lei

Dove Almond Duo Collection

Bucură-te de o experiență sublimă de răsfăț cu gelul de duș nutritiv Dove Purely PamperingAlmond Cream with Hibiscus. Formula revoluționară cu Nutrium Moisture™ combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii ce îți oferă cea mai eficientă hidratare Dove. Spuma cremoasă și bogată îți învăluie pielea în catifelare, iar parfumul liniștitor de hibiscus îți oferă o stare plăcută de armonie.

Bucură-te de o piele a subrațului fină și o senzație de catifelare ce durează întreaga zi cu deodorantul antiperspirant spray Dove Powder Soft! Formula cu ¼ cremă hidratantă și acorduri aromatice subtile de pudră îngrijește pielea subrațului. Aromele de frezie și bujor, completate armonios de notele de ambră, lemn de santal și mosc, conturează un parfum delicat și suav.

Preț recomandat: 25.71 lei

Dove Exfoliating Duo Collection

Bucură-te de o piele mai fină și mai catifelată chiar după primul duș cu gelul de duș nutritiv Dove Gentle Exfoliating cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea și strălucirea naturală a pielii. Gelul de duș are la bază formula revoluționară cu Nutrium MoistureTM care combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii.

Săpunul-cremă Dove Gentle Exfoliating este singurul săpun cu ¼ cremă hidratantă care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru față. Având o formulă delicată și un pH neutru, Dove curăță delicat pielea și menține bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

Pachetul Dove Exfoliating Duo Collection include și floare de duș cadou.

Preț recomandat: 18.27 lei

Dove Restore Duo Collection

Bucură-te de o piele mai fină și mai catifelată încă de la prima utilizare cu gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh Restore cu parfum proaspăt de smochine și flori de portocal. Gelul de duș are la bază formula revoluționară cu Nutrium MoistureTM care combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii.

Săpunul-cremă Dove Beauty Cream Restore este singurul săpun cu ¼ cremă hidratantă care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru față. Având o formulă delicată și un pH neutru, Dove curăță delicat pielea și menține bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

Pachetul Dove Restore Duo Collection include și floare de duș cadou.

Preț recomandat: 18.27 lei

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram