Daruieste iubire prin flori Orasul Florilor ii livreaza buchete de lalele deosebite incununarea sentimentelor voastre

19 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Simbolul perfectiunii si elegantei, buchetele de lalele sunt o forma discreta de a exprima cele mai frumoase sentimente. In ajutorul domnilor romantici vine floraria online Orasul Florilor, locul de unde puteti comanda cadouri florale deosebite, incununarea celor mai frumoase sentimente. Mereu proaspete, dispuse in aranjamente deosebite, lalelele pot transmite mai mult decat 1000 de cuvinte, devenind, astfel, o surpriza placuta pentru cele mai dragi persoane din viata dumneavoastra. Orasul Florilor, prin echipa de maestrii florari, are grija sa transpuna pasiunea si dragostea pentru arta florala, astfel incat sa creeze buchete de lalele speciale ca design si cromatica.

Buchetele de lalele, simbolul iubirii perfecte

Sarbatoriti aniversarile de cuplu, ziua ei sau intreaga luna a femeilor, prin livrarea de buchete de lalele speciale, atent dichisite de maestrul florar cu 20 de ani experienta, de la Orasul Florilor. In functie de sentimentele care vor a fi transmise, alegeti aranjamentele din lalele in functie de cromatica:
• Buchete de lalele puternic colorate, un mix de nuante euforic, menit sa transmita iubirea imaginativa, plina de surprize;
• Aranjamente cu lalele galbene, florile ce simbolizeaza gandurile senine, precum si iertarea;
• Lalele rosii, mesagerii dragostei pure si ai pasiunii.
Fie ca alegeti un buchet din lalele simplu, din plante de acelasi fel, fie unul mixt, ornat cu elemente decorative speciale, floraria online Orasul Florilor va avea grija ca darurile florale sa ajunga in cel mai scurt timp la destinatie. Declarati-va iubirea sau pur si simplu amintiti-le persoanelor dragi cat de mult le pretuiti, iar Orasul Florilor va rasplateste, oferindu-va cadouri florale unice. Simbolul primaverii, lalelele vor fi surpriza pe care curierii iubirii o vor livra direct la adresa mentionata, gratuit, oriunde in tara.

Personalizati buchetul de lalele, iar Orasul Florilor il livreaza direct la destinatie

Direct de pe pagina web a florariei online, comandati modelul de buchet de lalele preferat si personalizati-l in functie de preferintele persoanei iubite. Alegeti ornamentul, plantele decorative si coloristica buchetelor de lalele, iar floraria online le livreaza direct la destinatie, oriunde in tara, gratuit. Pentru comandarea de aranjamente de lalele online, intrati pe pagina web a florariei sau contactati echipa Orasul Florilor la adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, pentru comenzi telefonice, floraria online va raspunde cererilor la numarul de telefon 0743.256.525.
Spuneti “Te iubesc!” in cel mai frumos mod si aratati-va iubirea, pretuirea, grija sau prietenia prin superbele buchete de primavara, marca Orasul Florilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram