Dacris94 ro face curatenie in baia ta Cumpara acum anticalcarul lichid si ofera stralucire obiectelor sanitare

25 august 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Utilizand solutii profesionale pentru indepartarea calcarului de pe suprafetele obiectelor sanitare vei imbunatati in mod sporit imaginea pe care o va avea baia ta! Strucirea de cristal este oferita de produsul anticalcar lichid regasit la cele mai bune preturi in magazinul online Dacris94, singurul loc din online care are grija ca toti clientii sa fie satisfacuti in functie de propriile preferinte si nevoi!

Anticalcarul lichid, o solutie profesionala pentru igiena din baia ta!

Pastrand la un nivel mai mult decat rezonabil pretul unei solutii anticalcar, Dacris94 confirma din nou ca este unul dintre magazinele online care se preocupa de nevoile si preferintele clientilor sai! Astazi, anticalcarul lichid respecta exigentele tuturor, intrucat el este produsul care va elimina inca de la prima aplicare toate depunerile de piatra. De asemenea, solutia este capabila de a respecta de a face fata cu succes oricarei provocari, calitatea sa fiind cea care expune clientilor rezultatele uluitoare!
Specificul magazinul online Dacris94 este acela de a oferi fiecarui client servicii de top, motiv pentru care solutiile anticalcar vor fi livrate la domiciliu prin serviciul de curierat rapid. Mai mult decat atat, ele vor fi achizitionate la pachet cu urmatoarele avantaje:
1.Anticalcarul lichid se foloseste nediluat, astfel ca nu va fi nevoie de operatiuni suplimentare din partea utilizatorului
2.Indeparteaza chiar si petele provocate de rugina
3.Calcarul va fi eliminat dupa cele 10 minute de la aplicarea solutiei
4.Dupa aplicarea solutiei anticalcar suprafata se curata foarte usor
5.Acest anticalcar lichid nu este toxic pentru persoana care il foloseste
6. Se clateste rapid cu apa rece
7.Produsul regasit in gama Dacris94 este economic, intrucat o singura aplicare va fi suficienta pentru a indeparta in totalitate depunerile de piatra sau petele provocate de rugina!

Despre DACRIS 94

Pornind de la deviza conform careia cea mai buna calitate poate fi achizitionata la preturi mici, Dacris94 iti ofera produse inovatoare utile pentrul uzul casnic, industrial sau institutional. Dacri94 este magazinul online care defineste varietatea, diversitatea si un pret corect pentru toate colectiile de produse pe care le comercializeaza pe site-ul sau!
Cu Dacris94, totul este mai usor, astfel ca poti comanda online sau telefonic 0751-13.10.70 produsele sale, bucurandu-te in tot acest timp de cele mai bune servicii din mediu virtual!
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram