Dacia Plant implementeaza SeniorERP si SeniorVisualBI

18 august 2011
Autor:
Senior Software

Prin implementarea SeniorERP, reprezentantii Dacia Plant urmaresc o mai buna colaborare intre departamente, cresterea calitatii informatiilor la nivel de management si imbunatatirea principalilor indicatori de afaceri. SeniorERP va acoperi in cadrul companiei o arie mai larga de activitati, printre care productia, distributia si gestionarea stocurilor. Integrarea cu SeniorVisualBI, sistemul de analiza a datelor dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor, va facilita imbunatatirea organizarii informatiei si a accesului la aceasta, va permite o urmarire atenta a problemelor si a oportunitatilor precum si luarea deciziilor necesare pentru eficientizarea activitatilor curente.

“Ne asteptam sa avem o transparenta mult mai mare asupra afacerii, care sa ne permita directionarea eforturilor si a resurselor cat mai eficient, de asemene, un mai bun control la toate nivelele (in primul rand asupra costurilor), o crestere a performantei in satisfacerea cerintelor clientilor nostri, o reducere a muncii manuale si a riscului de a aparea greseli, folosirea mai eficienta a timpului de munca si a creativitatii angajatilor nostri in activitati cu valoare adaugata mai mare."adauga Cosmina Oprea, General Manager Dacia Plant

Dacia Plant este in topul celor mai importanti producatori de tincturi, comprimate, ceaiuri si remedii naturale din Romania. Toate produsele Dacia Plant sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.
In martie 2010, firma a inaugurat o noua fabrica, construita conform normelor Good Manufacturing Practice. Forta de vanzare Dacia Plant este formata din agenti pe teren si operatori telesales, responsabili de managementul clientilor la nivel national. Produsele sunt distribuite in peste 3000 de magazine naturiste si farmacii din intreaga tara, atat direct, prin reteaua de distributie proprie, cat si prin intermediul marilor depozite de produse farmaceutice.
Interfata intuitiva, complexitatea rapoartelor si flexibilitatea au facut din SeniorERP alegerea perfecta pentru Dacia Plant:

"Am ales Senior Software pentru ca sistemele oferite se potrivesc necesitatilor noastre (managementul activitatilor de productie si distributie, urmarirea cheltuielilor pe centre de cost), sunt usor de utilizat, inclusiv pentru persoane fara experienta in lucrul cu sisteme ERP si sunt flexibile. Mai mult, sistemele permit analize complexe, in detaliu, asupra datelor actualizate in timp real, pentru a lua rapid decizii la nivel de management." Cosmina Oprea, General Manager Dacia Plant

Experienta echipei Senior Software pe diferite verticale de piata, proactivitatea fata de cerintele viitoare ale companiei si stransa legatura cu fiecare client prin departamentul de suport au constituit argumente decisive in alegerea furnizorului de sisteme informatice: “De asemenea, Senior Software ne-a convins ca este un partener serios, cu experienta in diferite tipuri de business, cu o buna intelegere a proceselor interne si a interdependentelor intre departamente, pe care ne putem baza in rezolvarea eventualelor probleme postimplementare sau in cazul in care vor aparea ulterior cerinte de business mai complexe", adauga Cosmina Oprea.

Desfasurarea activitatii de productie va fi optimizata prin urmarirea loturilor si a termenelor de valabilitate in SeniorERP. Primele beneficii asteptate in urma implementarii se refera la reducerea costurilor operationale prin managementul operatiunilor curente si a proceselor, optimizarea stocurilor, cresterea nivelului de onorare a comenzilor, eliminarea informatiilor redundante si obtinerea unor raportari zilnice privind activitatea curenta.

Pentru cresterea vanzarilor si imbunatatirea cash-flow-ului, SeniorERP va pune la dispozitia companiei Dacia Plant posibilitatea de configurare a politicilor comerciale in functie de valoarea documentului si modalitatile de plata. Mai mult decat atat, soldurile clientilor vor fi mai usor de urmarit, in timp ce relatia comerciala cu unii dintre acestia poate fi restrictionata, in functie de criteriile stabilite la nivelul companiei. Prin implementarea sistemelor oferite de Senior Software, Dacia Plant va beneficia de un excelent instrument de analiza si control al cheltuielilor pe centre de venit si cost, corelate cu informatiile din modulele de gestiune si contabilitate.

SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii un sistem de contabilitate care nu raspundea noilor cerinte de comunicare integrata intre departamentele Dacia Plant. S-a dorit achizitionarea unui sistem performant si flexibil, cu o platforma tehnologica de ultima generatie si un timp scurt de implementare, iar oferta Senior Software s-a incadrat cel mai bine in aceste cerinte.
Pentru detalii intrati pe www.SeniorERP.ro

Despre SeniorERP
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail iar Senior Software este lider in incorporarea celor mai noi tehnologii disponibile:
- Primul erp din Romania disponibil SaaS
- Primul erp din Romania care a incorporat noua interfata de tip ribbon
- Primul erp din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
- Primul erp din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - leader mondial in domeniu
- Primul erp din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft

Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram