Da startul carierei tale cu Spring IT!

11 martie 2024
Autor:
Content SEO

Primavara aceasta incepe cu Spring IT! Proiectul, ajuns la cea de-a XIII-a editie, este organizat de Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) si se va desfasura anul acesta in perioada 4 - 24 martie.

SiSC reprezinta cea mai veche organizatie studenteasca din Academia de Studii Economice din Bucuresti, bucurandu-se de o activitate de peste 27 de ani, timp in care a organizat si desfasurat cu succes peste 200 de proiecte care au avut un impact atat in dezvoltarea profesionala, cat si in cea personala a mii de studenti.

Proiectul Spring IT isi propune sa faciliteze un prim contact intre studenti si reprezentanti ai celor mai importante companii din domeniul IT. Astfel, acestia au ocazia sa descopere noi informatii despre starea actuala a pietei muncii, despre trenduri din tehnologie si despre procesul de recrutare al companiilor, urmarind sa fie pregatiti pentru inceperea unei cariere de succes.

Editia a XIII-a Spring IT va consta in mai multe evenimente: Meet the Companies si Spring IT Careers, urmand ca in perioada 18-24 martie sa se desfasoare Spring Days, eveniment ce consta in alte doua interactiuni: Workshops și Open Days.

Evenimentul Meet the Companies se va desfasura pe data de 11 martie, la Hotel Marshal Garden. In cadrul acestui targ de joburi, studentii vor putea lua contact direct cu reprezentantii companiilor partenere, care ii vor introduce in domeniul IT si le vor prezenta oportunitatile de angajare din cadrul acestora.

Spring IT Careers va avea loc in data de 14 martie si consta intr-o prezentare interactivă în cadrul careia mai multe personalitati din sfera IT le vor vorbi studentilor despre experientele lor, oferindu-le tips&tricks si idei de viitor pentru o cariera de succes.

In cadrul Spring Days, companiile isi propun organizarea de Open Days in sediul acestora prin care li se ofera participantilor oportunitatea de a interacționa cu angajatii cheie ai companiilor respective, conturandu-si astfel o idee mult mai clară asupra activitatii acestora. Pe parcursul evenimentului, companiile au posibilitatea de a sustine un workshop. Workshopurile reprezinta niste sesiuni interactive ce vor oferi studentilor posibilitatea de a-si dezvolta atat abilitatile tehnice, cat si cele sociale prin tratarea unor teme relevante din domeniul IT.

Inscrierile la evenimente vor avea loc in perioada 4 - 17 martie pentru Meet the Companies si Worksopuri si se vor face pe site-ul http://springit.sisc.ro/ printr-un formular de inscriere, prin intermediul caruia vor avea oportunitatea sa isi ataseze CV-urile, ce vor fi preluate ulterior de companiile partenere.

Mai multe informatii puteti gasi atat pe site-ul nostru, https://springit.sisc.ro/, cat si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/springit.sisc, unde echipa Spring IT este pregatita sa raspunda oricarei intrebari.

Pentru orice intrebare sau nelamurire referitoare la desfasurarea acestui proiect, coordonatorii va stau la dispozitie:

Andreea-Viviana Corocea – +40 747 456 972 – [email protected]
Iulia-Florentina Guguloi – +40 759 163 023 - [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram