Cursurile de antreprenoriat social continua cu succes 14 persoane participante in comuna Snagov

2 martie 2015

Cursurile de antreprenoriat social adresate persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile continua. In perioada 24-25 februarie la curs au participat 14 persoane din regiunea Bucureşti-Ilfov(comuna Snagov). Cursurile sunt organizate in cadrul proiectului SOCEC. NET – reteaua economiei sociale (cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013). In cadrul programului de formare organizat de catre Consiliul Judetean Ilfov, in parteneriat cu Consiliul Judetean Calarași, Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, Asociatia „Laboratorul de solidaritate” și Asociatia „Viitorul lor depinde de tine” vor fi selectate acele persoane care doresc infiintarea de structuri independente de economie sociala (SES-uri).
Programul de formare are ca obiectiv intelegerea notiunilor de baza in ceea ce privește antreprenoriatul social, dezvoltarea competentelor, a cunoștintelor și a stimei de sine pentru persoanele vulnerabile. Astfel, in cadrul programului vor fi abordate teme, precum: initierea afacerilor, managementul afacerilor, management financiar, marketing, vanzari, economie sociala, particularitatile structurilor economice sociale, aspectele legale privind infiintarea SES.
In continuare, se mai pot face inscrieri la programul de formare organizat in cadrul proiectului. Persoanele interesate sunt invitate sa consulte site-ul www.cjilfov. ro pentru mai multe informatii referitoare la procedura de selectie și la modalitatea de inscriere.

Persoanele eligibile pentru participarea la programul de formare:
• Sunt interesate de domeniu și sunt interesate sa lucreze intr-unul dintre domeniile pentru care se vor infiinta posturi la nivelul structurii de economie sociala;
• Apartin grupurilor vulnerabile vizate prin intermediul programului:
• persoane de etnie roma;
• persoane care au parasit timpuriu școala;
• familii monoparentale
• tineri peste 18 ani care parasesc sistemul institutionalizat de protectie a copilului
• Nu au un loc de munca;

Persoana de contact: Alina Gheorghe: Tel: 0762.248.178 / e-mail: alina.gheorghe@crca. ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram