Cursuri pe Infomunca ro

8 martie 2012

Dupa un succes imens pe piata fortei de munca din Romania si strainatate. www.infomunca.ro a luat decizia de a completa gama serviciilor pe care le ofera utilizatorilor siteului, adaugand o sectiune speciala destinata cursurilor. O buna parte din joburile oferite de Infomunca.ro sunt joburi pentru strainatate si lucrand cu joburi in strainatate, am observat ca exista o incompatibilitate destul de mare intre cerintele angajatorilor straini si pregatirea aplicantilor din Romania. Acesta a fost principalul motiv pentru care Infomunca.ro a luat decizia de a se implica si mai mult in procesul de dezvoltarea profesionala a clientilor nostrii, oferindu-le acces la cursuri in urmatoarele categorii: Limbi Straine , Calcultaoare, Contabilitate, Design si Creatie, Frumusete si Sanatate, Management, Marketing, Resurse Umane, Turism, Vanzari si altele. Pentru a usura si mai mult procesul, aplicarea la cursuri pe Infomunca.ro se poate face fara ca utilizatorii sa isi creeze neaparat un cont pe site.
Mai mult de 70% din aplicantii la joburile din strainatate, sunt respinsi datorita faptului ca acestia nu cunosc limba straina ceruta de angajator sau pentru ca nu au o diploma in domeniul respectiv. Majoritatea celor care aleg sa munceasca in alta tara sunt nevoiti sa sustina interviuri intr-o limba de circulatie internationala. Cu cat sunt mai mari responsabilitatile impuse de job, cu atat angajatorii au pretentia ca aplicantii sa posede diploma in domeniu si sa stapaneasca cel putin o limba straina. Speram ca noul serviciu introdus de Infomunca.ro sa va usureze semnificativ cautarea locului de munca mult visat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram