Cursuri online de limba engleza cu Docentisimo - importante la orice varsta

2 august 2021
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Cei de la Docentisimo ofera cursuri online de limba engleza pentru copii inca de la cele mai mici clase pana la finalizarea liceului. La orice varsta un copil poate invata limba engleza si ar trebui sa faca acest lucru pentru ca il va ajuta pe viitor. Atat pentru a-si gasi un loc de munca mai bun, cat si pentru socializare si navigare pe internet. Poate descoperi mult mai multe informatii care nu sunt traduse in romana, deci isi dezvolta astfel cultura generala daca este mereu curios si dornic sa invete lucruri noi.

Parintii care vor sa isi ajute copiii pe viitor pot apela acum la aceste cursuri, pentru ca o pregatire din timp poate aduce multe beneficii. Un mare avantaj este faptul ca nu trebuie sa duceti in fiecare saptamana copiii la cursuri pentru ca participa online la acestea, fiindu-le si celor mici mai usor sa vorbeasca in fata camerei, nu de fata cu niste straini.

Activitati si jocuri de invatare

La cursurile Docentisimo copiii au parte de jocuri interactive si de activitati interesante, la care participa cu totii. Fiecare dintre ei raspunde pe rand la intrebari si la randul sau poate intreba cu privire la orice nelamurire. Nu este un ritm de invatare ca la scoala, ci aici copiii sunt implicati activ in fiecare activitate si le face placere sa participe.

Tehnicile de predare au fost preluate din alte tari, cele care s-au dovedit a fi mai utile. Profesorii sunt specializati in domeniu si urmeaza cursuri de perfectionare si reactualizare mereu, astfel incat sa afle in timp util de noile metode de predare.

Daca inscrieti copilul la aceste cursuri puteti avea certitudinea ca va invata in fiecare an notiuni conform varstei, va parcurge fiecare etapa pe rand. In primii ani invata lucrurile de baza, iar mai apoi aprofundeaza. La finalul cursurilor va putea da examenul Cambridge, diploma recunoscuta in strainatate.

Este un mod util si placut prin care copiii si adolescentii pot invata limba engleza la nivel avansat, fapt ce va aduce doar lucruri pozitive pe viitor. Pentru mai multe informatii accesati site-ul si contactati echipa pentru inscrieri.

 

Contact:

+40 766 29 77 00

[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram