Cursul de organizare de evenimente acum si in orasul Cluj Napoca

Obiectivul training-ului este de a specializa practic participantii la curs in crearea unui concept de eveniment care sa urmareasca tendintele pietii, in realizarea unei strategii de promovare a evenimentului care sa cuprinda toate canalele media si new media accesate de publicul tinta vizat si in estimarea si planificarea cheltuielilor aferente organizarii evenimentului, astfel incat sa devina o afacere profitabila.
Cursul de Planificare si organizare a evenimentelor se va desfasura in orasul Cluj Napoca, in perioada 13-14 iulie, sustinut de Creative Business Management. Grupa minima de participanti este de 10 persoane, iar locul de desfasurare al cursului va fi comunicat ulterior si stabilit in functie de numarul de persoane inscrise.
Tematica training-ului va cuprinde subiecte precum:
– Care este grupul dumneavoastra tinta? Cine sunt participantii la eveniment? Cine si la ce se asteapta? Ce nevoie si asteptari are grupul tinta?
– Ce fel de evenimente exista si cum gestionam evenimentele de marketing?
– Cum se realizeaza conceptul unui eveniment si de ce factori tinem cont atunci cand definitivam structura si tematica unui eveniment.
– Comunicarea cu mass-media. Realizarea parteneriatelor media si obtinerea sponsorilor.(Pachete de promovare, pachete de sponsorizare, strategia de ocmunicare a evenimentului).
– Realizarea bugetului de eveniment si estimarea cheltuielilor
– Metode de evaluarea a feedback-ului obtinut in urma evenimentului

Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).
Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!” In 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.
Costul formarii este de 600 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere este 10 iulie 2013.
Se acorda si reduceri de grup:
• 5%/cursant- pentru participarea a 2 persoane (colegi/prieteni)
• 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane (colegi/prieteni)
• 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)