Cursul Algoritm: dublează-ți vânzările prin social media în doar 100 de zile!

12 septembrie 2023
Autor:
GROWWWISE

În zilele noastre unde tehnologia a avansat foarte mult, prezența pe rețelele sociale a devenit vitală pentru orice afacere care vrea să prospere. Totuși, un număr mare de antreprenori se confruntă cu diverse obstacole atunci când vine vorba de utilizarea eficientă a platformelor de social media. Un curs social media care promite să ofere soluții concrete și rezultate tangibile este Algoritm.

Acesta este un program complex dezvoltat de fondatorul agenției Marketing Deck, o companie de marketing online premiată. Cursul se desfășoară pe o perioadă de 100 de zile. Acesta va începe pe 14 septembrie și se va termina pe 21 decembrie 2023. Acest curs Algoritm este conceput pentru antreprenorii și specialiștii în marketing care doresc să își crească vizibilitatea.

Însă programul nu doar că îți crește vizibilitatea, dar îți dublează și vânzările! Cum? Prin intermediul rețelelor sociale, chiar și atunci când resursele sunt limitate și timpul este o problemă majoră.

Ce învață participanții în cadrul cursului Algoritm?

Principalul obiectiv al cursului este de a învăța participanții cum să înțeleagă și să utilizeze algoritmii platformelor sociale. Acest lucru îi va ajuta mai departe să își crească reach-ul organic și să genereze vânzări consistente. Este destinat atât începătorilor în social media, cât și specialiștilor în marketing care doresc să-și dezvolte abilitățile pentru a obține rezultate mai bune.

Cel de la care vor învăța cursanții este chiar Paul Ardeleanu, fondator Marketing Deck, cu experiență în gestionarea bugetelor de peste 1 milion de euro în social media marketing. Programul acoperă o gamă largă de subiecte relevante pentru social media marketing, inclusiv:

  • Înțelegerea algoritmilor platformelor de social media
  • Strategii de conținut eficiente
  • Optimizarea profilurilor de social media
  • Strategii de interacțiune cu publicul
  • Generarea de lead-uri și vânzări

Beneficii pe care cursul le aduce

Cursul Algoritm oferă mai mult decât simpla instruire în social media marketing. Aici sunt câteva dintre beneficiile deosebite ale participării la acest curs:

  • Feedback personalizat: Participanții primesc feedback de la mentori pe întreaga durată a cursului, astfel încât să știe întotdeauna dacă sunt pe drumul cel bun.
  • Acces pe viață: Toate lecțiile și resursele sunt disponibile pe platforma online de e-learning și pot fi accesate pe viață, cu toate actualizările ulterioare.
  • Bonusuri valoroase: Cursanții primesc numeroase bonusuri, inclusiv un plan zilnic pentru postările de social media pe parcursul a 100 de zile, acces la un grup privat de Facebook pentru networking și discuții și multe altele.
  • Suport constant: Echipa oferă suport constant prin intermediul grupului privat de Facebook și a sesiunilor de întrebări și răspunsuri în direct

Invitație la cunoaștere și dezvoltare

Cursul Algoritm nu este doar o ocazie de a învăța tehnici și strategii de social media marketing, ci și o investiție în dezvoltarea afacerii tale. Cursul te va costa 3500 lei. Ceea ce este grozav este că vei putea să plătești și în rate.

Dacă ești antreprenor sau specialist în marketing și vrei să-ți crești semnificativ vizibilitatea și vânzările prin intermediul rețelelor sociale, cursul Algoritm ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la următorul nivel.

De ce cursuri de social media?

Alegerea de a urma cursuri de social media pentru afacerea ta poate avea un impact semnificativ asupra succesului și dezvoltării afacerii tale. Social media este un mediu în continuă schimbare, cu algoritmi și tendințe noi care apar constant. Cursurile pentru platformele sociale te ajută să fii la curent cu cele mai recente dezvoltări.

În plus, acest mediu online oferă o platformă excelentă pentru a-ți promova afacerea și a-ți crește vizibilitatea. Prin învățarea tehnicilor corecte de marketing pe social media, poți atrage mai mulți potențiali clienți și să-ți dezvolți brandul.

Mai mult decât atât, astfel de programe te învață cum să identifici și să targetezi publicul țintă potrivit pentru afacerea ta. Aceasta înseamnă că poți ajunge la oamenii care sunt mai predispuși să devină clienții tăi.

Paul Ardeleanu te ajută să excelezi!

Îți dorești să excelezi ca antreprenor? Atunci este necesar să ai cât mai multe cunoștințe despre felul în care îți poți crește afacerea. Dacă îți dorești să urmezi un curs care să te învețe acest lucru, poți intra pe pagina web: paulardeleanu.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram