Curs interactiv quot;Negocierea invatata cu ajutorul jocurilor si aplicatiilor practice quot; POSDRU 132920

8 decembrie 2014

Studentii si masteranzii care doresc sa acumuleze noi cunostinte legate de procesul de negociere intr-o maniera interactiva, sunt invitati sa participe miercuri, 10.12.2014, in intervalul orar 13:30 - 15:30, la cursul "Negocierea, invatata cu ajutorul jocurilor si aplicatiilor practice".

Cursul va fi sustinut de catre dl. Valeriu Potecea, decanul Facultatii de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale din cadrul Universitatii Romano-Americane. Pentru participarea la acest curs, Centrul de Negociere si Mediere va ofera posibilitatea obtinerii unui certificat de participare care poate imbunatati CV-ul dumneavoastra.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram