Curs intensiv de Branding Personal

2 octombrie 2017
Autor:
NOMADE Communication

Cursul de Branding Personal organizat de către Beeds Media Training Centre și susținut de Adriana Cocîrță, Owner și CEO Nomade Communication va avea loc în perioada 21-22 octombrie 2017. În cadrul cursului, participanții vor învăța ce înseamnă cu adevărat să investească în brandul personal, cum să își folosească resursele în menținerea unei imagini puternice, cum să își construiască povestea și care sunt cele mai recomandate tehnici de realizare a unei strategii eficiente.

Cursul vine ca răspuns la evoluția mediul business, în care construirea unui brand personal este un element cheie, iar păstrarea unei imagini pertinente a devenit responsabilitate socială. Mai mult decât atât, cursul de 2 zile este văzut ca o oportunitate de a împărtăși din experiența profesională, întrucât informațiile pregătite de către trainer sunt sustrase direct de pe teren. Scopul cursului este acela de a asigura cursanților noțiunile fundamentale în materie de brand personal și de a contribui la formarea unei comunități de oameni pregătiți să facă față oricărei provocări în construirea unei strategii puternice. Nomade Communication este o agenție de comunicare și PR care oferă fiecărui client o strategie de comunicare integrată și adaptată care să vină în sprijinul strategiei generale de business.

Beeds Media Training Centre reprezintă un serviciu complet de marketing online, de la training și branding până la grafică publicitară și campanii de publicitate. Cu o experiență îndelungată în susținerea cursurilor online de graphic design și organizarea de cursuri profesionale de grafică publicitară, compania contribuie la formarea unei comunități de profesioniști în domenii conexe. Cursul de Branding Personal organizat de Beeds Media este dedicat tuturor celor care își doresc să investească în dezvoltarea personală și profesională și să învețe cum pot folosi social media pentru a construi un brand personal puternic, cu scopul de a îndeplini obiectivele profesionale dorite.

Despre susținerea cursului de Branding Personal, Adriana Cocîrță, spune: „Aștept cu nerăbdare să împart cu participanții toate cunoștințele pe care le-am dobândit de-a lungul anilor și să dezvoltăm abilitățile de care au nevoie pentru a deveni profesioniști. Ne vedem la curs!

Detalii despre curs pot fi găsite pe site-ul Beeds Media Training Centre.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram